Robert Niță a fost eliminat din competiția „Survivor România”; emisiunea, lider de audiență

De: Ana Obretin / 02.02.2022, 10:01
Robert Niță a fost eliminat din competiția

Fostul fotbalist Robert Niță a fost eliminat din competiția „Survivor România”, iar ediția de marți seară a emisiunii a fost lider de audiență.

Cea de-a treia săptămână a show-ului „Survivor România” a ajuns la final! După ce în primele două zile, Faimoșii și Războinicii și-au împărțit victoriile, marți seară a venit momentul unei noi întâlniri pentru recompensă, dar și a unui nou Consiliu de eliminare care a lăsat echipa Faimoșilor cu un om în minus.

Lupta serii a fost una pentru recompensă. Cu gândul la spaghetele puse la bătaie, cele două echipe au intrat pe teren cu toată forța înainte, iar asta s-a văzut în confruntările extrem de crâncene. Motivați după ce au pierdut jocul de imunitate, Faimoșii au reușit să obțină o nouă victorie, ei fiind cei care au plecat acasă cu toată mâncarea pusă la bătaie în această săptămână.

Și de această dată, la Consiliul de eliminare, emoțiile au fost de partea Faimoșilor. Robert, Radu și TJ au așteptat rezultatul votului celor de acasă și au sperat că făclia lor nu se va stinge încă. Cel care a părăsit super show-ul Survivor România este Robert Niță, fostul fotbalist care se accidentase cu puțin timp în urmă și nu mai putea juca alături de colegii lui, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Cea de-a noua ediție „Survivor România” a fost lider absolut de audiență

Emisiunea a fost lider absolut de audiență în intervalul orar 20.28 – 23.27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10,3 puncte de rating și 27,3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7 puncte de audiență și 18,7% share. De-a lungul difuzării, aproape 1,9 milioane de români au urnărit emisiunea, iar în minutul de aur, la ora 21.36, aproape 2,5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Emisiunea continuă duminică, de la ora 20.00, luni și marți, de la 20.30.

CITEȘTE ȘI: Al treilea sezon „Imperiul Leilor” începe pe 9 februarie la Pro TV

Foto: Pro TV