Rochii de mireasă în tendințe în 2022

Apropo.ro / 23.12.2021, 19:22
Rochii de mireasă în tendințe în 2022

Anul care tocmai urmează să înceapă este cel în care veți deveni o familie, vă veți uni destinele, așa că se anunță a fi unul cu adevărat special. Emoțiile au început deja să își spună cuvântul, iar printre toate pregătirile pe care urmează să le faci, este una pe care fiecare mireasă… pur și simplu o adoră. Este vorba despre alegerea rochiei de mireasă.

Ca o adevărată demnă urmașă a Evei, nici tu nu ai lăsat pentru ultima clipă această alegere, doar că… da, este cam dificil să faci o alegere bună. Ai vrea ceva care să te avantajeze, dar și să urmeze tendințele modei. Pentru că, de când te știi, ai fost cu adevărat pasionată de tot ce este legat de fashion. Nicio problemă, te ajutăm noi, cu câteva sugestii despre tendințele modei în materie de rochie de mireasă pentru anul 2022. Așa că relaxează-te și citește cu atenție rândurile următoare, pentru că sunt special pentru tine.

 

Cu spatele gol

Toate miresele își doresc să arate perfect în ziua nunții, și pentru asta nu ezită să opteze și pentru modele mai îndrăznețe, care să le pună în valoare feminitatea, dar fără să renunțe însă la romantism. Până la urmă, este ziua în care fiecare fată este o adevărată prințesă, așa cum visa în copilărie. Și, din fericire, există și rochia perfectă pentru ca această dorință să devină realitate: cea cu spatele gol! Specialiștii în domeniu sunt de părere că anul viitor acest model de rochie de mireasă va fi la mare căutare. Prin urmare, dacă silueta te avantajează, de ce nu ai încerca acest model? Pentru că este un model destul de aparte, și vrei ca totul să fie perfect, noi îți recomandăm să o faci la comandă, iar www.croitoriepicasso.ro este locul perfect pentru a-ți crea rochia de vis! Un mic pont de final: un astfel de model se poartă cu o coafură ușor ridicată!

 

Rochii 2 în 1

Unul dintre pariurile marilor creatori de rochii de mireasă pentru anul care va urma îl reprezintă cele 2 în 1. Nu doar că sunt foarte confortabile, ci și sunt și versatile. Cu siguranță te-ai gândit să îți cumperi două astfel de ținute, una pentru zi și o alta pentru petrecerea de nuntă. Nu este cazul să cheltuiești atât de mult, când poți avea totul cu o rochie de miresă 2 în 1. Ce înseamnă mai exact o astfel de rochie? Este una care are fusta trenă detașabilă, ceea ce înseamnă că îți poți transforma aproape total ținuta, încât vei obține un look aparte de fiecare dată. Pentru ceremonia religioasă, dar și ședința foto, poți opta pentru rochia cu fustă mai lungă, dar la petrecere, pentru un look mult mai relaxat, senzual, și ceva mai mult confort, renunți la fusta trenă și gata, totul este perfect, pentru că rămâi într-o rochie de tip sirenă care te lasă efectiv, fără cuvinte.

 

Rochia cu broderii

Pentru multe dintre mirese, o rochie de mireasă cu broderie este cel mai bun simbol al romantismului. Și, din fericire, și marii designeri sunt de acord, așa că pentru anul care urmează, o rochie de mireasă cu multe broderii reprezintă o ținută aflată la modă. Ce mai putem adăuga la toate acestea? Doar că dacă adorai broderiile, acum este momentul potrivit să le adaugi pe rochia pe care o vei purta în cea mai frumoasă zi pentru tine! Vei avea un look de-a dreptul fantastic, te vei simți frumoasă și atrăgătoare, și în plus, vei fi și la modă. Poate fi ceva mai bun de atât?

 

Rochia de mireasă cu mâneci

Dacă până acum ceva vreme viitoarele mirese considerau că o astfel de rochie se potrivește cel mai bine pentru o nuntă în sezonul rece, sau pentru personalitățile ceva mai conservatoare, acum lucrurile s-au schimbat foarte mult. Există o mulțime de rochii de mireasă cu mâneci care te impresionează prin aspectul lor, unul deloc banal. Optează pentru un astfel de model și vei obține ceva plin de orginalitate, rafinament și romantism. Și, mai trebuie să spunem că în 2022 se află în tendințe?

 

Materiale scumpe și de calitate

Specialiștii sunt de părere că, atunci când vine vorba despre o rochie de mireasă, contează mult nu doar modelul, ci și materialele folosite la confecționarea ei. De aceea, anul viitor se va merge mult pe materiale scumpe și de calitate, cu dantelă de lux cu un aspect shiny, dar să nu uităm nici de mătase sau tull foarte fin. Pentru o combinație perfectă între modelele în tendințe, dar și folosirea de cele mai bune materiale, cel mai bine este să optezi pentru o rochie la comandă.

 

Nu alege rochia la întâmplare

Nu lăsa niciodată comandarea sau achiziționarea rochiei de mireasă pe ultima sută de metri. Este un eveniment prea important pentru ca tu, prințesa momentului, să nu te bucuri de el așa cum se cuvine, și totul din cauză că rochia nu este una pe placul tău. Prin urmare, începe din timp să cauți modele pe internet, să vizitezi magazine de profil și să vezi care se dovedește alegerea perfectă pentru tine. Și, trebuie să recunoaștem, din ce în ce mai multe viitoare mirese optează pentru o rochie de mireasă făcută la comandă, pentru că așa își pot vedea mai ușor visul transformat în realitate. Apoi, nu îți mai rămâne decât ca împreună cu viitorul mire să te ocupi așa cum se cuvine de tot ce înseamnă organizarea unei nunți perfecte, a voastră!

 

Citește și: Moda pentru bărbați în 2022 – ce trenduri vor fi în top? (apropotv.ro)