Rod Stewart și unul dintre fiii săi vor fi judecați pentru vătămare corporală

De: Ana Obretin / 23.10.2021, 11:11
Rod Stewart și unul dintre fiii săi vor fi judecați pentru vătămare corporală

Cântărețul britanic Rod Stewart și fiul său cel mare, Sean, vor fi judecați pentru vătămare corporală, în urma unui incident are a avut loc acum doi ani.

Un acord între starul rock britanic și procurorii din Florida, care viza ca Stewart să își recunoască vinovăția, nu mai este valabil, ceea ce înseamnă că acesta și fiul său vor fi judecați într-un proces. Cei doi sunt acuzați că l-ar fi bătut pe un paznicîn timpul unei petreceri de Revelion, în urmă cu aproape doi ani.

Nici Rod Stewart și nici fiul său Sean nu au fost prezenți la audierea în care judecătorul August Bonavita a anunțat că acordul nu a fost concretizat. Procesul va începe pe 25 ianuarie, potrivit The Hollywood Reporter.

Stewart riscă o pedeapsă maximă de un an de închisoare, deși un termen atât de lung ar fi puțin probabil să fie stabilit.

Rod Stewart și fiul său s-au certat la hotelul The Breakers din Palm Beach, SUA, cu paznicul Jessie Dixon, pe 31 decembrie 2019, nu cu mult înainte de miezul nopții, a spus poliția. Membrii familiei Stewart făceau parte dintr-un grup care a încercat să participe la un eveniment privat într-o zonă pentru copii de la hotel, dar nu li s-a permis. Grupul, care includea și copii, a făcut o scenă și nu a părăsit zona, a spus poliția.

Dixon a intervenit, iar Sean Stewart, în vârstă de 41 de ani, l-a lovit la față, potrivit raportului poliției. Dixon le-a spus ofițerilor că și-a pus dosul mâinii drepte pe pieptul lui Sean Stewart și i-a cerut să se dea înapoi. Imaginile surprinse pe camerele video arată că Sean Stewart îl împingea pe Dixon, iar Rod Stewart, în vârstă de 76 de ani, îl lovea cu pumnii în coaste.

Rod Stewart, originar din Londra, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame. Cele mai mari hituri ale sale includ „Maggie May”, „Do Ya Think I’m Sexy?” și „Tonight is the Night”. Regina Elizabeth a II-a i-a acordat titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic în 2016.

CITEȘTE ȘI: Rod Stewart e bun de plată! O fotografă îi cere 2,5 milioane de dolari

Foto: Profimedia Images