Russell Crowe filmează la Sidney pentru al doilea lungmetraj al său ca regizor

De: Nicoleta Lepădatu / 01.08.2021, 08:27
Russell Crowe filmează la Sidney pentru al doilea lungmetraj al său ca regizor

Actorul Russell Crowe a început filmările în Australia, pe fondul unor măsuri sanitare stricte, pentru al doilea lungmetraj al său din postura de regizor, thrillerul „Poker Face”.

Acţiunea este plasată în lumea finanţelor, iar Crowe joacă rolul unui miliardar prins într-un joc de cărţi riscant. Din distribuţie fac parte Liam Hemsworth, Elsa Pataky şi RZA, liderul grupului hip-hop Wu-Tang Clan, vechi prieten al lui Crowe.

Potrivit scenariului original, acţiunea ar fi trebuit să aibă loc în Miami, însă este crezut că Russell Crowe a făcut presiuni asupra Arclight Films pentru a o muta în Sydney, astfel ca filmul să poată prezenta emblemele impresionante ale oraşului. Filmările au loc în împrejurimile Sydney şi la studiourile Fox din oraş, conform publicației Variety.

Acesta este cel de al doilea proiec de acest fel al lui Russell Crowe, care a mai regizat apreciatul „The Water Diviner”, lansat în 2014.

Împreună cu Nicole Kidman şi Natalie Portman, el este unul dintre iniţiatorii unui proiect carcaterizat drept un „Hollywood australian”. Ei vor să construiască un studio în Byron Bay.

Sydney este aşteptat să rămână în carantină până la finalul lunii august, din cauza creşterii numărului de contaminări cu SARS-CoV-2, însă Russell Crowe se numără între artiştii australieni care fac eforturi pentru a menţine oraşul ca hub global pentru producţii internaţionale.

Actorul premiat cu Oscar Russell Crowe s-a alăturat și distribuției filmului “Thor: Love and Thunder”, în regia lui Taika Waititi, unde va avea un rol de mici dimensiuni, însă totul este ținut încă sub mantia misterului. Starul va juca alături de Chris Hemsworth, care interpretează rolul principal, de Natalie Portman și de Christian Bale în producția Marvel, care are premiera programată pe 6 mai 2022.

Rolul lui Crowe în film trebuia să fie o surpriză pentru fanii producției, însă primele speculații despre prezența sa în distribuție au apărut imediat ce actorul a fost văzut alături de echipa de filmare “Thor: Love and Thunder”.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Russell Crowe se alătură distribuției filmului “Thor: Love and Thunder”