Russell Crowe se alătură distribuției filmului “Thor: Love and Thunder”

De: Loredana Toma / 30.03.2021, 18:26
Russell Crowe se alătură distribuției filmului “Thor: Love and Thunder”

Actorul premiat cu Oscar Russell Crowe s-a alăturat distribuției filmului “Thor: Love and Thunder”, în regia lui Taika Waititi, unde va avea un rol de mici dimensiuni, însă totul este ținut încă sub mantia misterului.

Starul va juca alături de Chris Hemsworth, care interpretează rolul principal, de Natalie Portman și de Christian Bale în producția Marvel, care are premiera programată pe 6 mai 2022.

Se pare că Russell Crowe nu este singura apariție surpriză 

Potrivit Deadline, rolul lui Crowe în film trebuia să fie o surpriză pentru fanii producției, însă primele speculații despre prezența sa în distribuție au apărut imediat ce actorul a fost văzut, în weekend, alături de echipa de filmare “Thor: Love and Thunder”.

Totodată, potrivit unor surse din interiorul proiectului, Crowe nu ar fi singura apariție surpriză din film, însă mai multe detalii nu sunt cunoscute deocamdată. Printre cele mai recente proiecte ale starului se află producția lui Peter Farrelly “The Greatest Beer Run Ever” și thrillerul “Unhinged”.

“Thor: Love and Thunder” este viitorul proiect cinematografic produs de Marvel Studios și distribuit de compania Disney. Filmul este unul cu supereroi, care are la bază personajul Thor și este o continuare a producției “Thor: Ragnarok” din 2017. Acesta este, totodată, cel de-al 29-lea film din universul cinematic Marvel. Regia este semnată de australianul Taika Waititi, care s-a ocupat și de scrierea scenariului, alături de Jennifer Kaytin Robinson. Din distribuție mai fac parte actorii Tessa Thompson, Chris Pratt, Jaimie Alexander, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Sean Gunn și Jeff Goldblum.

CITEȘTE ȘI: 3 zile de coşmar pentru R. Crowe

Russell Crowe a filmat un OZN și a postat clipul pe Youtube (Video)

Russell Crowe s-a rătăcit cu caiacul pe mare

Russell Crowe si-a amenintat fanii cu sabia, in Madrid (Poze)

Russell Crowe a primit o stea pe Walk of Fame (Video)

Foto: Profimedia Images