Sa ne incitam in dormitor, amorezilor!

Apropo.ro / 29.05.2008, 08:30
Sa ne incitam in dormitor, amorezilor!
Jocurile din copilarie care presupuneau sa ne sarutam, precum invartitul sticlei, cartile pe porunci, sunt acum inlocuite cu altele mai serioase

Jocurile din copilarie care presupuneau sa ne sarutam, sa ne punem o dorinta, precum invartitul sticlei, cartile pe porunci, sunt acum inlocuite cu altele mai serioase, in sensul ca poruncile sunt altele, jocul de carti este pe dans erotic sau striptease….

Daca simti ca te ia un val de plictiseala si nu iti vine in cap nicio pozitie noua, baga un joc incitant ca punct de pornire.

Sexzee Yahtzee – nu este originar romanesc, dar daca este interesant, nu mai conteaza. Tot ce ai nevoie este imaginatia bogata. Pe o bucata de hartie, ambii parteneri scriu actiuni care corespund unui numar. Ce actiuni scrii depinde de tine si de permisivitatea voastra. Schimbati apoi hartiile intre voi. Este sansa voastra sa realizati ce va doreati.

Adevar sau minciuna – nici asta nu este de la noi si tot nu conteaza. La cate avem de afara…Partenerul tau te va intreba prima data ce iti alegi dintre cele doua tipuri de raspuns, dupa care iti va pune o intrebare. Raspunzi in functie de ce ti-ai ales. Nu intreba lucruri care v-ar strica buna dispozitie, in rest…..totul va este permis.

3-7 minute in Rai – cred ca a fost nascocit de niste obsedati sexuali. Unul dintre parteneri trebuie sa il astepte pe celalalt in intuneric, semiimbracat sau gol. Cum apare in camera il apuci pe celalalt de mana, va sarutati, va mangaiati, pana cand nu mai rezistati. Faptul ca nu aveti lumina deloc sporeste entuziasmul. Si conditioneaza: prima persoana care vorbeste prima…pierde la joc (vedeti voi ce).

Invarte sticla – in copilarie il jucati intr-un grup mai mare. Nici acum nu este exclus sa va strangeti mai multi, insa daca jucati voi schimbati putin regulile. Pe o foaie de hartie, impartita in mod egal, scrieti anumite actiuni: de la sarutari, striptease, la un dus impreuna pana la o partida de sex oral. Puteti sa va si inregistrati cu o camera video…

Sexy Twister – incitante pozitiile alea de contorsionism. Cum ar fi sa va jucati twister goi pusca? Sau Sexy twister sa devina strip twister, adica sa va dezbracati usor, una cate una sa aruncati hainele…

Partea cea mai distractiva este ca nimeni nu va pierde la aceste jocuri. Nu doar ca imbunatateste relatia dar va ajuta si la punera in practica a nebuniilor ascunse.

Ce va place sa va jucati in doi?