Salma Hayek ar fi putut juca în „The Matrix”: de ce nu a primit rolul

De: Loredana Toma / 24.06.2021, 19:11
Salma Hayek ar fi putut juca în „The Matrix”: de ce nu a primit rolul

Salma Hayek ar fi putut juca în „The Matrix”, a scris  Hollywood Reporter. Actrița a fost una dintre cele patru finaliste pentru rolul Trinity, dar a picat proba fizică pe care a trebuit să o dea.

Rolul i-a revenit actriței Carrie-Anne Moss. „Nu am trecut de proba fizică. Eu sunt o persoană flexibilă și agilă, dar sunt leneșă. Așa că, n-am reușit să trec de proba fizică pentru rolul din „The Matrix”, a spus vedeta din „The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, într-o discuție în timpul show-ului online „Red Table Talk”, găzduit de Jada Pinkett Smith. „Procesul de selecție a fost unul foarte complex și a inclus probe fizice, probe de imagine și mai multe audiții. Au fost aduși coordonatori de cascadorii din Asia. Proba fizică m-a dărâmat. Sunt leneșă, nu merg la sală, nu am condiție fizică. Nu m-au mai sunat niciodată după acea zi”,  a dezvăluit Salma Hayek.

Vreau să fiu ca Pinkett Smith atunci când voi fi mare”

În schimb, în timp ce și-a admis propriul eșec, Salma Hayek a lăudat prestația lui Pinkett Smith, care, și ea a dat probă pentru același rol. „Dumnezeule, a fost atât de bună! M-am simțit super jenată. Ea era atât de antrenată, atât de fit. În plus era foarte concentrată pe ceea ce avea de făcut, foarte disciplinată, foarte capabilă. A fost și foarte grațioasă. Și, îmi amintesc că m-am uitat la ea cu admirație și mi-am spus că așa vreau să fiu și eu când voi fi mare”, a mai spus Hayek.

Deși nici Jada Pinkett Smith nu a obținut acel rol ea, totuși, poate fi urmărită în film în rolul lui Niobe, rol pe care Lilly și Lana Wachowski l-au creat special pentru ea.

Până la finalul discuției, atât Jada Pinkett Smith – care va fi și in distribuția The Matrix 4 – cât și Salma Hayek  au fost de acrod că rolul a fost dat celei mai potrivite actrițe.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Trailerul “Eternals”, de Chloe Zhao, cu Angelina Jolie și Salma Hayek, a fost lansat