Trailerul “Eternals”, de Chloe Zhao, cu Angelina Jolie și Salma Hayek, a fost lansat

De: Loredana Toma / 24.05.2021, 18:35
Trailerul “Eternals”, de Chloe Zhao, cu Angelina Jolie și Salma Hayek, a fost lansat

Trailerul “Eternals”, noul proiect de amploare al regizoarei Chloé Zhao, cu Salma Hayek și Angelina Jolie, printre alții, a fost lansat online. Premiera filmului a fost stabilită pe 5 noiembrie. 

La începutul lunii mai, un clip scurt al filmului, ce prezenta imagini cu câțiva dintre eroii principali, făcea turul internetului, iar, acum, trailerul oferă o imagine mai amplă a unei povești care se petrece cu milioane de ani în urmă și este inspirată din cartea scriitorului Jack Kirby.

“Eternals” sunt supereroi nemuritori care trebuie să salveze lumea de “The Deviants”. Din distribuție mai fac parte, pe lângă Angelina Jolie, Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Don Lee și Kit Harington.

Noul film este, potrivit IndieWire, o realizare importantă a regizoarei Chloé Zhao, proaspăt premiată cu două trofee Oscar pentru filmul “Nomadland”. 

Chloe Zhao: “Eu am crescut cu filme cu supereroi”

“Jack Kirby și imaginația și creativitatea sa sunt fundația acestui proiect. În plus este sprijinul studiourilor Marvel, care au susținut această poveste, și abia apoi sunt eu, un fan al universului Marvel și al genului. De altfel, eu am și crescut cu acest tip de filme fantastice”, a declarat regizoarea Chloé Zhao, potrivit IndieWire.

Actrița Salma Hayek a mărturisit pentru publicația Variety că “nu i-a trecut niciodată prin minte să joace într-un film produs de Marvel”.

“Pur și simplu m-au sunat și mi-au spus că vor să discute despre acest film. Să fii mexicană, să fii femeie și să mai ai și vârsta pe care o am eu, nu este deloc ușor să joci într-un film cu supereroi. Mi se părea că vor să-mi facă o farsă. Partea cea mai grea a fost că eu am fost printre primii selectați pentru distribuție și a trebuit să țin acest secret timp de multe luni, iar eu abia așteptam să spun lumii despre asta”, a precizat Salma Hayek.

CITEȘTE ȘI: “Black Widow”, „Cruella” și alte câteva superproducții Disney și-au schimbat datele de lansare

John Woo face un film cu supereroi după o poveste de fondatorul Marvel Stan Lee publicată postum

Ce dezvăluiri aduce trailerul „Shang-Chi” despre filmul marca Marvel în care joacă și Florian Munteanu

Foto: Profimedia Images