Primele imagini din „Eternals” și titlul continuării „Black Panther”, dezvăluite de Marvel

De: Loredana Toma / 04.05.2021, 16:38
Primele imagini din

Studioul Marvel a oferit indicii despre proiectele “Eternals” și “Black Panther 2” și o listă a premierelor programate până în 2023.

Astfel, un clip scurt al filmului “Eternals”, noul proiect de amploare al regizoarei Chloé Zhao, proaspăt premiată cu două trofee Oscar, a făcut deja turul internetului. Filmul va fi lansat pe 5 noiembrie și îi are în distribuție pe actorii Angelina Jolie, Gemma Chan și Salma Hayek, iar clipul o prezintă pe prima în timp ce mânuiește cu pricepere o sabie imensă. În același clip mai sunt prezentate imagini cu alți eroi ai poveștii, care se petrece cu milioane de ani în urmă și este inspirată din cartea scriitorului Jack Kirby. Povestea este cea a luptei unor supereroi nemuritori, “The Eternals”, cu rivalii lor, “The Deviants”.

Lista lansarilor Marvel include anii 2021, 2022 si 2023

Rămânând în sfera supereroilor, Marvel a dezvăluit și numele oficial al continuării producției “Black Panther”, până acum cunoscută ca “Black Panther 2”. Fanii se vor putea obișnui cu numele oficial, “Black Panther: Wakanda Forever”, care, potrivit nme.com, va intra în producție anul acesta și va avea lansarea pe 8 iulie 2022. Povestea este o continuare a celei din filmul lansat în 2018, cu actorul Chadwick Boseman în rolul principal. Planurile pentru “Wakanda Forever” au fost întrerupte de decesul neașteptat al lui Boseman, anul trecut, iar noua producție este un omagiu adus acestuia.

Pe de altă parte, o continuare a poveștii “Captain Marvel” va fi lansată anul viitor, pe 11 noiembrie, sub titlul “The Marvels”.

De altfel, Marvel a oferit informații actualizate cu privire la lansările viitoare, atât cele de anul acesta, cât și cele pentru următorii doi ani. Astfel, pentru 2021, filmele “Black Widow”, “Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings”, cu Florian Munteanu, “Eternals” și “Spider-Man: No Way Home” vor avea ca date de lansare 9 iulie, 3 septembrie, 5 noiembrie, respectiv 17 decembrie.  

2022 va aduce cel puțin patru lansări noi, “Doctor Strange In The Multiverse Of Madness”, “Thor: Love And Thunder”, “Black Panther: Wakanda Forever” și “The Marvels”,  iar, în 2023, “Ant-Man And The Wasp: Quantumania”  și “Guardians Of The Galaxy, Vol. 3” vor avea lansările în prima parte a anului, pe 17 februarie, respectiv 5 mai.

CITEȘTE ȘI: “Black Widow”, „Cruella” și alte câteva superproducții Disney și-au schimbat datele de lansare

John Woo face un film cu supereroi după o poveste de fondatorul Marvel Stan Lee publicată postum

Ce dezvăluiri aduce trailerul „Shang-Chi” despre filmul marca Marvel în care joacă și Florian Munteanu

Foto: Profimedia Images