Angelina Jolie dezvăluie de ce renunță la regia de film

De: Loredana Toma / 21.04.2021, 16:11
Angelina Jolie dezvăluie de ce renunță la regia de film

Angelina Jolie a renunțat la regia de film și a revenit la actorie, invocând motivul “unei schimbări în familie”, deși nu a oferit detalii exacte despre acest fapt.

Jolie a declarat pentru Entertainment Weekly că “regia rămâne pasiunea ei”. “Iubesc să regizez, însă o schimbare în familia mea mă oprește să mă mai ocup de regie pentru câțiva ani. Am nevoie să mă implic în angajamente de durată mai scurtă pentru a fi mai mult timp acasă, așa că am acceptat câteva roluri. Acesta este, de fapt, adevărul”, a spus ea. “Pe de altă parte, nu am fost niciodată genul de persoană care să stea prea mult acasă. Întotdeauna mi-am dorit să fiu mamă și să am mulți copii, dar niciodată nu mi-am imaginat acest lucru într-un mod tradițional”, a adăugat Jolie, potrivit Daily Mail.

Actrița și-a câștigat un loc binemeritat la Hollywood, iar, prin anii 2000, a devenit una dintre cel mai bine cotate staruri de film. Zece ani mai târziu, începea să se dedice muncii de regizor. Debutul său regizoral a fost în 2011, cu filmul “In the Land of Blood and Honey”, urmat de “Unbroken”, în 2014, “By the Sea”, în 2015, și “First They Killed My Father”, în 2017.

Anul acesta, Angelina Jolie va apărea în două filme, inclusiv “Eternals”

Între timp, încă din 2016, vedeta este prinsă într-o lungă și costisitoare bătălie în instanță cu fostul soț, actorul Brad Pitt, pentru custodia celor șase copii ai lor. Cei doi au divorțat după ce au fost împreună mai bine de un deceniu și o căsnicie de doar doi ani. În timp ce, în urma divorțului, actorul Brad Pitt cere custodia comună, Angelina Jolie încearcă și imposibilul pentru a obține custodia totală.

Anul acesta, Jolie, în vârstă de 45 de ani, va apărea în două filme, “Those Who Wish Me Dead”, care va avea lansare pe HBO Max pe 14 mai, și “Eternals”, cu premiera pe 5 noiembrie. Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru din 2010, când au fost lansate „The Tourist” și „Salt”.

CITEȘTE ȘI: Thrillerul “Those Who Wish Me Dead”, cu Angelina Jolie, va fi lansat pe 14 mai

Angelina Jolie încearcă să întârzie divorţul de Brad Pitt

Angelina Jolie, într-o relaţie amoroasă cu un om de afaceri. Se mută în Franţa

Foto: Shutterstock