Samuel L. Jackson i se alătură lui Chris Pratt în filmul de animație „Garfield”

De: Nicoleta Lepădatu / 25.05.2022, 17:14
Samuel L. Jackson i se alătură lui Chris Pratt în filmul de animație „Garfield”

Veteranul Samuel L. Jackson îi va da vocea tatălui felinei leneșe, iubitoare de lasagna și care urăște zilele de luni.

Jackson se pregătește să i se alăture lui Chris Pratt în viitorul film animat de la Alcon Entertainment, bazat pe benzile desenate iconice Garfield.

Samuel L. Jackson va interpreta un personaj nou-nouț, tatăl lui Garfield, Vic. Veteranul actor de la Hollywood este cel mai bine cunoscut pentru succesele cinematografice precum „Jurassic Park”, trilogia prequel „Star Wars”, „Goodfellas”, „Coming to America”, „Menace II Society” și „Pulp Fiction”.

Cu doar câteva luni în urmă, Chris Pratt a fost anunțat că va da vocea felinei de benzi desenate Garfield, iubitoare de lasagna și care urăște zilele de luni, în noul film de animație bazat pe un scenariu scris de David Reynolds și regizat de Mark Dindal. Sony Pictures distribuie producția la nivel global.

Alcon a achiziționat drepturile de la creatorul seriei și mărcii de benzi desenate Garfield, Jim Davis, care va fi producător executiv împreună cu Bridget McMeel și Craig Sost. John Cohen și Steven P. Wegner vor produce alături de directorii Alcon, Broderick Johnson și Andrew Kosove.

DNEG Animation va anima și produce filmul împreună cu Alcon Entertainment. CEO-ul DNEG, Namit Malhotra, și președintele DNEG, Tom Jacomb, sunt ambii producători.

Create de caricaturistul Davis, benzile desenate Garfield au debutat în iunie 1978 și urmăresc pisica portocalie cinică și leneșă și interacțiunile ei cu stăpânul, Jon Arbuckle, și cu colegul animal de companie Odie, un câine adorabil.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Joe Manganiello va juca alături de Samuel L. Jackson și Uma Thurman în thrillerul „The Kill Room”  

Samuel L. Jackson, Danny Glover, Elaine May și Liv Ullmann vor primi premii Oscar onorifice