„Saved by the Bell”, un reboot al celebrului serial din anii ’90, a fost anulat de Peacock după două sezoane

De: Nicoleta Lepădatu / 05.05.2022, 08:09
„Saved by the Bell”, un reboot al celebrului serial din anii '90, a fost anulat de Peacock după două sezoane

„Saved by the Bell” nu va mai avea un al treilea sezon la Peacock.

Serviciul de streaming al NBCUniversal a anulat comedia, un reboot al serialului pentru adolescenți din anii 1990, după două sezoane. Cel de-al doilea sezon al „Saved by the Bell” a debutat în noiembrie, cu toate cele 10 episoade în săptămâna de Ziua Recunoștinței.

„Suntem atât de mândri că am fost casa următoarei ediții „Saved by the Bell” atât pentru fanii noi, cât și pentru cei ai variantei originale”, au transmis reprezentanții Peacock într-un comunicat. „Serialul „Saved by the Bell” a fost un pilon cultural timp de mai bine de 30 de ani, iar noua serie, condusă de entuziasmul superfanilor lui Tracey Wigfield și umorul plin de duh a continuat fără probleme moștenirea showului, totodată permițând mai multor categorii de public să se simtă văzute. Suntem recunoscători lui Tracey, Franco Bario, partenerilor noștri de la UTV, distribuției îndrăgite și fanilor care au continuat să susțină unul dintre cele mai emblematice seriale din toate timpurile.”

În varianta lui Wigfield („30 Rock”, „Great News”), acțiunea serialului „Saved by the Bell” este plasată tot la liceul fictiv din Bayside, dar are o distribuție mai mare și mai diversă decât originalul. Zack Morris (Mark-Paul Gosselaar) este acum guvernatorul Californiei și a luat o decizie profund nepopulară de a închide școlile subfinanțate. Elevii din campusurile afectate sunt apoi trimiși la școli mai bogate, inclusiv în Bayside.

Serialul îi are în distribuție pe Haskiri Velazquez, Mitchell Hoog, Josie Totah, Alycia Pascual-Peña, Belmont Cameli, Dexter Darden, John Michael Higgins și pe membrii distribuției originale Elizabeth Berkley Lauren și Mario Lopez.

Foto: Peacock

CITEȘTE ȘI: Serialul „Pretty Smart” a fost anulat după doar un sezon la Netflix

Serialul „Good Girls‟, cu Christina Hendricks, a fost anulat după patru sezoane