Serialul „Good Girls‟, cu Christina Hendricks, a fost anulat după patru sezoane

De: Nicoleta Lepădatu / 26.06.2021, 09:55
Serialul „Good Girls‟, cu Christina Hendricks, a fost anulat după patru sezoane

„Good Girls‟, serialul despre mamele din suburbii implicate în acțiuni infracționale impresionante se apropie de final.

NBC  a anulat serialul „Good Girls‟, care le are în rolurile principale pe Christina Hendricks, Retta și Mae Whitman, după numai patru sezoane. Showul se va termina în iulie, odată cu difuzarea în America a ultimelor cinci episoade filmate din sezonul 4. Motivele care au stat la baza acestei decizii au fost unele financiare. Deși ratingul pe care l-a avut doar pe Netflix a fost unul bun, nu a fost suficient pentru a se găsi resurse financiare pentru continuarea lui.

Acesta este cel de-al patrulea serial anulat în ultima vreme de către NBC. Rețeaua a scos din producție  „Zoey’s Extraordinary Playlist‟ și  „Manifest‟ la începutul lunii, în timp ce „Debris‟ a fost anulat la finalul lui mai.

Avându-o ca scenarist și producător pe Jenna Bans (producător și scenarist „Grey’s Anatomy‟) serialul „Good Girls‟ spune povestea unor mame din clasa de mijloc, din suburbii, care, copleșite de greutăți financiare cărora chiar nu mai au cum să le facă față, decid să jefuiască un supermarket local. Dar pentru că managerul magazinului o vede pe una dintre ele, lucrurile nu mai sunt nici pe departe la fel de simple cum păreau la început. Asta ca să nu mai zicem că de la jaf până la tipărit bani falși distanța s-a dovedit a fi una destul de mică.

Distribuția îi mai include pe Reno Wilson, Manny Montana, Lidya Jewett, Isaiah Stannard și Matthew Lillard și serialul îi mai are ca producători și pe Michael Weaver, Jeannine Renshaw, Mark Wilding and Bill Krebs.

Christina Hendricks a devenit extrem de cunoscută după rolul de succes al lui Joan Holloway din serialul „Mad Men‟.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Christina Hendricks s-a lansat în industria jocurilor video

Cele mai de succes seriale din ultimii 10 ani!