Scarlett Johansson, mama unui băiețel cu prenume original

De: Andra Voiculescu / 19.08.2021, 15:55
Scarlett Johansson, mama unui băiețel cu prenume original

Colin Jost, soțul actriței Scarlett Johansson (36 de ani), a anunțat miercuri nașterea primului lor copil, un băiețel.

În această săptămână Jost a confirmat în mass-media sarcina actriței după ce Page Six a dezvăluit informațiile în iulie. Potrivit Page Six, actrița a născut pe 18 august 2021, iar vedeta filmului „Saturday Night Live”, Colin Jost, a postat pe pagina sa de Instagram un scurt mesaj care anunța nașterea primului lor copil, un băiețel. „Ok ok avem un copil. Prenumele său este Cosmo. Îl iubim foarte mult. Confidențialitatea va fi foarte apreciată”, a scris acesta, glumind apoi că „pentru orice solicitare vă rugăm să contactați agentul nostru” Michael Che, partenerul său din „SNL” (Saturday Night Live).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Colin Jost (@colinjost)

Acesta este primul copil pentru Colin Jost (39 de ani) și al doilea pentru vedeta noului film Disney „Black Widow”. Scarlett Johansson este mama unei fetițe, Rose, născută în 2014 din a doua căsătorie cu Romain Dauriac.

Vedeta de la Hollywood, în vârstă de 36 de ani, și-a început relația amoroasă cu Colin Jost după ce l-a cunoscut în platoul din „Saturday Night Live”. Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată în spectacol în 2006, când actrița a găzduit primul ei spectacol. Cuplul s-a logodit în 2019 și s-a căsătorit în secret în 2020.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Scarlett Johansson va juca în următorului film al lui Wes Anderson