Scarlett Johansson va juca în următorului film al lui Wes Anderson

De: Nicoleta Lepădatu / 17.08.2021, 13:15
Scarlett Johansson va juca în următorului film al lui Wes Anderson

De două ori nominalizata la Oscar Scarlett Johansson s-a alăturat distribuției următorului lungmetraj al lui Wes Anderson, care este în prezent în producție în Spania, conform publicației Deadline.

Actrița va apărea în cel mai recent proiect al regizorului Wes Anderson, alături de membrii distribuției anunțați anterior, Margot Robbie, Tom Hanks, Adrian Brody, Bill Murray, Jason Schwartzman, Rupert Friend și Tilda Swinton.

Titlul filmului și subiectul acestuia nu au fost încă făcute publice, la fel ca și detaliile legate de personajul pe care îl joacă Scarlett Johansson.

Actriţa a mai colaborat cu Anderson, însă doar împrumutându-şi vocea pentru „Isle of Dogs”.

Acum este prima dată când va juca într-un lungmetraj live-action al lui. Astfel, este una dintre noile figuri din filmografia reputatului cineast, după Margot Robbie şi Tom Hanks, anunţaţi recent pentru următorul său lungmetraj.

Johansson, care a jucat recent în „Black Widow”, film pentru care a dat în judecată Disney, a fost nominalizată în 2020 la Oscar pentru rolurile din „Marriage Story” şi „Jojo Rabbit”.

Scarlett Johansson este cunoscută pentru rolurile din „Lost in Translation”, „The Prestige”, „Match Point”, „Under the Skin” şi „Ghost World”. Ea a câştigat şi un premiu Tony pentru rolul din spectacolul „A View From the Bridge”.

Wes Anderson şi-a prezentat la ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes, în competiţie, cel mai recent lungmetraj, „The French Dispatch”, care va fi lansat în cinematografe toamna aceasta.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Tom Hanks, pentru prima oară în distribuția unui film al lui Wes Anderson

Filmul „Black Widow” ar putea avea o continuare fără Scarlett Johansson