Scarlett Johansson va lansa un brand propriu de produse cosmetice

De: Nicoleta Lepădatu / 29.06.2021, 06:45
Scarlett Johansson va lansa un brand propriu de produse cosmetice

Scarlett Johansson va lansa un brand propriu de produse cosmetice bio în 2022, împreună cu  Najafi Companies, un fond privat de investiții înființat în 2002.

Starul din Black Widowîși va lansa propria linie de produse bio de frumusețe după ce a renunțat la toate colaborările cu brandurile de cosmetice cu care avea  contract, pentru a creea produse care i se potrivesc cu adevărat. Ea a declarat pentru publicația WWD: „Am fost mereu fascinată de puterea produselor de beauty de a tranforma orice persoană. Încă din copilărie mama a sădit în mine pasiunea pentru îngrijire personală și în adolescență am devenit foarte conștientă de importanța acesteia. În urmă cu câțiva ani am început să mă retarg din colaborările comerciale cu brandurile de cosmetice cu care aveam contracte cu scopul de a crea ceva care mă caracterizează și mi se potrivește cu adevărat. Rezultatul este un brand de cosmetice bio care permit o abordare accesibilă a frumuseții pentru oricine.

Linia de cosmetice este finanțată de Najafi Companies.

Scarlett Johansson, în vârstă de 36 de ani, a fondat brandul de cosmetice împreună cu Kate Foster și totul a mers conform planului în ultimii doi ani. Aceasta a spus, cu ocazia unui interviu: „Am cunoscut-o pe Scarlett acum aproape doi ani. Ea mi-a împărtășit viziunea ei despre brand și imediat m-am gândit cum am putea să o transformăm în realitate. A fost o experiență incredibilă lucrul alături de ea și suntem încântați să avem sprijinul și parteneriatul Najafi Companies pentru a ajuta ideea să-și atingă întregul potențial. Suntem mândre că am construit un brand care umple un gol de pe piață și răspunde unei nevoi din ce în ce mai stringente a consumatorilor.”

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Scarlett Johansson va fi premiată de Cinemateca Americană