Scriitorul și regizorul Alex Kurtzman spune că „The Mummy” (2017) este „probabil cel mai mare eșec din viața mea, atât personal, cât și profesional”

De: Nicoleta Lepădatu / 24.04.2022, 10:41
Scriitorul și regizorul Alex Kurtzman spune că „The Mummy” (2017) este „probabil cel mai mare eșec din viața mea, atât personal, cât și profesional”

Primul film care trebuia să dea startul universului cinematografic cu monștri al Universal (care îi includea printre alții și pe Javier Bardem și Johnny Depp), a fost „The Mummy” (2017) cu Tom Cruise și regizat de Alex Kurtzman.

Kurtzman este cunoscut pentru că a lucrat la scenariile pentru „Transformers”, la cele pentru primele două filme „Star Trek” și la „Amazing Spider-Man 2”. El a afirmat recent într-un interviu că filmul (care se află în prezent la 16% pe Rotten Tomatoes), este „probabil cel mai mare eșec din viața mea, atât personal, cât și profesional.” Deși are o mulțime de lucruri pe care le regretă în legătură cu realizarea lungmetrajului, el găsește și unele aspecte pozitive în experiență.

„Oricât de brutal a fost, în multe privințe, și oricât de mulți factori au fost implicați, sunt foarte recunoscător pentru oportunitatea de a face acele greșeli, deoarece m-au reconstruit într-o persoană mai dură și, de asemenea, m-au transformat într-un regizor mai intuitiv… Și ăsta a fost un adevărat dar pe care îl simt tot timpul pentru că îmi este foarte clar ce am de făcut acum când am un sentiment care nu mi se pare corect – nu mai sunt tăcut în privința asta. Pe scurt, nu voi continua atunci când am acel sentiment. Nu merită pentru mine. Și nu poți fi recunoscător până când nu ai avut o astfel de experiență.”

„The Man Who Fell To Earth” este cel mai nou proiect de televiziune al lui Alex Kurtzman, debutează la Showtime pe 24 aprilie și îi are în distribuție pe Naomie Harris și Chiwetel Ejiofor.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Cannes 2022: Tom Cruise va fi omagiat pentru întreaga carieră