Se pregătește al șaptelea film din seria “Paranormal Activity”

De: Loredana Toma / 15.02.2021, 18:01
Se pregătește al șaptelea film din seria “Paranormal Activity”

La aproape 14 ani de când primul film “Activitate Paranormală/ Paranormal Activity” i-a terifiat pe cei ce au mers să-l vizioneze, al șaptelea lungmetraj din franciza horror este în pregătire și va fi lansat pe 4 martie 2022. Până în prezent, seria a avut încasări de 890 de milioane de dolari, de 30 de ori mai mult decât bugetul alocat.

Noul film, care încă nu are un titlu oficial, va fi regizat de Will Eubank, cel care s-a aflat în spatele producției “Underwater” (2020), cu Kristen Stewart, și al producției din 2014 “The Signal”.

Potrivit The Hollywood Reporter, Christopher Landon, scenarist vechi al seriei “Activitate Paranormală”, care a regizat și filmele “Happy Death Day” și “Freaky”, cu Vince Vaughn  și Kathryn Newton în distribuție, va scrie scenariul pentru următoarea producție.

Landon: “Așteptați-vă la neprevăzut”

Într-un mesaj publicat pe platforma Twitter, scenaristul  a scris că “nimeni nu va putea ghici ce coșmaruri terifiante și nebunești se pregătesc pentru acest nou film” și-i sfătuiește pe fani “să se aștepte la neprevăzut”.

Deși înainte de lansarea celui mai recent film “Paranormal Activity: The Ghost Dimension” s-a anunțat că nu se va mai produce vreun altul,  se pare că vorba “niciodată să nu spui niciodată” se potrivește perfect în aceste momente.

CITEȘTE ȘI: “Exorcistul”, un clasic al cinema-ului horror, va avea o continuare 

Foto: Profimedia