Sebastian Stan dezvăluie condițiile în care ar interpreta rolul lui Luke Skywalker

De: Loredana Toma / 29.03.2021, 15:09
Sebastian Stan dezvăluie condițiile în care ar interpreta rolul lui Luke Skywalker

Actorul român Sebastian Stan, starul companiei Marvel, a dezvăluit condițiile în care ar interpreta rolul lui Luke Skywalker, personaj emblematic al francizei „Star Wars”. Stan fost întrebat ce poate răspunde zvonurilor potrivit cărora ar putea interpreta versiunea mai tânără a lui Luke Skywalker.

Actorul este conștient că fanii seriei văd o asemănare izbitoare între el și Mark Hamill, în vârstă de 69 de ani, pe când acesta era tânăr și a mărturisit că nu-l deranjează speculațiile. Ar avea însă nevoie de binecuvântarea lui Hamill pentru a crede, realmente, că se întâmplă acest lucru, potrivit The Hollywood Reporter.

Mark Hamill este unul dintre fanii lui Sebastian Stan

„Ei bine, dacă Mark Hamill mă sună personal să-mi spună că simte că ar vrea să împartă acest rol cu ​​mine, atunci o să cred, până atunci, nu o să cred”, a declarat actorul pentru emisiunea “Good Morning America”, de pe ABC. Pentru moment, Stan se concentrează pe actualul său proiect, miniseria “The Falcon and The Winter Soldier”, care este disponibilă pe platforma de streaming Disney+.

Potrivit THR, Hamill a lăsat să se înțeleagă în trecut că este un fan al actorului Sebastian Stan. În schimb, ambii actori s-au distrat pe seama acestor zvonuri, iar vedeta Marvel chiar a înregistrat  un videoclip în care l-a numit pe Hamill tatăl său. Veteranul actor a glumit, la rândul său, pe rețeaua de socializare online Twitter că Stan ar putea, de fapt, să fie numit fiul său. Gluma a fost asezonată cu mesaje precum „Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar refuz să spun: ‘Sebastian Stan, eu sunt tatăl tău –  deși, de fapt chiar sunt!'”, #SorryNotSorry #MySonSebastian”.

Mark Hamill și-a bucurat și și-a șocat fanii, anul trecut, când s-a întors în universul „Star Wars”, în sezonul al doilea din serialul “The Mandalorian”. Fanii au dat de înțeles, cumva, că un Luke mai tânăr ar fi mai potrivit, astfel ajungând Sebastian Stan să fie, neoficial, curtat.

În vârstă de 38 de ani, Sebastian Stan este născut în Constanța. El s-a mutat în Austria, apoi în SUA, unde a urmat cursuri de actorie. A jucat în seriale precum „Kings” și „Gossip Girl”. În 2016, a primit un rol important în superproducția „Captain America: Civil War”James Bucky Barnes (Winter Soldier), pe care l-a repetat în alte câteva filme din universul cinematic Marvel.

CITEȘTE ȘI: Sebastian Stan va juca în noul film din seria „Căpitanul America” 

Sebastian Stan, cel mai sexy abdomen de pe Broadway!

Foto: Profimedia Images