„Secretele de la morgă”, printre recomandările lunii iulie la Crime+Investigation

De: Ana Obretin / 16.06.2022, 16:06

„Secretele de la morgă”, „Injustiție britanică” și „Întâlnire, căsătorie, crimă” se numără printre recomandările lunii iulie la Crime+Investigation.

Astfel, „Injustiție britanică” are premiera pe 25 iulie, la ora 23:00. Jurnalistul de investigație Raphael Rowe explorează unele dintre cele mai șocante erori judiciare și condamnări pe nedrept din istoria recentă a Marii Britanii. În acest serial de neratat despre crime adevărate, Rowe, care a petrecut 12 ani în închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o, analizează două cazuri șocante care au dus oameni nevinovați în spatele gratiilor, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

Rowe îi întâlnește pe cei afectați de erorile judiciare și îi conduce pe telespectatori într-o călătorie intimă și revelatoare, explorând investigațiile care au distrus viețile celor acuzați pe nedrept și dezvăluind eșecurile repetate din cadrul sistemului de justiție penală britanic. În 1988, Raphael Rowe a fost arestat pentru crimă, fiind unul dintre cei „Trei de pe  M25”. A fost condamnat la închisoare pe viață, dar, după lungi apeluri, a fost achitat și eliberat zece ani mai târziu, condamnarea sa fiind anulată.

Sezonul al doilea al producției „Secretele de la morgă” are premiera pe 27 iulie ;i va fi difuzat miercurea, de la ora 23:00. „Secretele de la morgă” explorează cazuri importante de crimă din perspectiva medicului legist, care lucrează alături de detectivii de la omucideri pentru a face dreptate victimelor și familiilor acestora. Cadavrul unei victime spune o poveste ascunsă, iar acești experți post-mortem ajută la rezolvarea crimelor prin deslușirea misterului din interior spre exterior. De la observațiile inițiale de la locul crimei până la autopsie și dincolo de aceasta, aceste episoade intră în profunzime pentru a dezlega puzzle-uri fascinante ale crimelor.

Tot la sezonul al doilea este „Întâlnire, căsătorie, crimă”, care va fi difuzat din 10 iulie, duminica, de la ora 23:00. O serie exclusivă despre crime adevărate care prezintă cea mai comună formă de omucidere din lume – atunci când o persoană căsătorită își ucide partenerul. „Întâlnire, căsătorie, crimă” are o distribuție de personaje pe care le recunoaștem cu toții: surori și frați, cei mai buni prieteni, pețitori, copii, părinți, foști prieteni de la școală sau colegi de muncă. Cazurile scot în evidență și varietatea motivelor care duc la crimă, de la lăcomie (crime comise pentru a încasa banii de pe urma asigurărilor), la gelozie (în urma descoperii unor aventuri conjugale) sau pur și simplu comoditatea.

CITEȘTE ȘI: Vedete care au ucis în viața reală: De la Tupac la Oliver Stone și Sid Vicious

Foto: Crime+Investigation