Sequelul celebrului film „Dirty Dancing” va fi lansat în 2024

De: Nicoleta Lepădatu / 16.06.2022, 16:50
Sequelul celebrului film „Dirty Dancing” va fi lansat în 2024

Lionsgate a anunțat că sequelul celebrului film „Dirty Dancing”, cu Jennifer Gray, va ajunge în cinematografe pe 9 februarie 2024. Weekendul respectiv este cel de dinainte de Ziua Îndrăgostiților și  se așteaptă ca producția să fie un mare succes de public. Cineastul „Long Shot and Warm Bodies” Jonathan Levine este cel care semnează regia continuării lungmetrajului din 1987, „Dirty Dancing”.

Într-un interviu exclusiv pentru publicația Deadline, Levine a dezvăluit detalii despre direcția creativă a filmului.

În sequel, Jennifer Gray își va relua rolul emblematic Frances „Baby” Houseman, când se întoarce la Kellerman’s Resort. La fel ca și originalul, continuarea va fi o poveste de dragoste și maturitate centrată pe experiența unei tinere femei, dar propria călătorie a lui Baby se va împleti cu aceasta în mai multe fire narative.

Jonathan Levine este și co-scenarist împreună cu Elizabeth Chomko. Conversațiile despre casting sunt în desfășurare – echipa are o listă scurtă de nume pentru rolul principal – iar filmul este de așteptat să intre în producție la sfârșitul acestui an, pentru lansare din 2024. Distribuția este de așteptat să fie o combinație de nou-veniți și actori din vechea gardă.

„Cel mai important lucru pentru noi a fost să o avem pe Jennifer la bord”, a spus regizorul. „Este o colaboratoare de neprețuit. Vom încerca să implicăm cât mai mulți oameni din filmul original, cât este necesar. Vrem să fim respectuoși din toate punctele de vedere.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sequelul „Joker” are un scenariu și un titlu de lucru, spune regizorul Todd Phillips