Sequelul „Godzilla Vs Kong” va fi filmat în Australia spre finalul acestui an

De: Nicoleta Lepădatu / 21.03.2022, 12:02
Sequelul „Godzilla Vs Kong” va fi filmat în Australia spre finalul acestui an

O continuare care nu are deocamdată titlu a filmului de succes „Godzilla Vs Kong” din 2021 va fi filmată în Queensland, Australia, potrivit agenției guvernamentale Screen Queensland. Premierul de stat, Annastacia Palaszczuk, a declarat astăzi că filmările se vor desfășura mai târziu în acest an în locații de pe Coasta de Aur.

Detaliile despre sequel au fost ținute secrete, deși regizorul „Godzilla Vs Kong”, Adam Wingard, a declarat pentru publicația Deadline anul trecut că i-ar plăcea să continue franciza. El a adăugat: „Punctul de plecare clar pe care l-am găsit (în „Godzilla Vs Kong”) explorând Hollow Earth este extrem de important și cred că mai sunt multe de făcut acolo. Aceasta este o preistorie a Planetei Pământ, de unde provin toți titanii. Am descoperit ceva mistere în acest film, lucruri pe care vreau să le văd rezolvate, explorate și împinse la următorul nivel.”

Screen Queensland spune că filmul va oferi un impuls economic de 79,2 milioane de dolari australieni (58,6 milioane USD) regiunii și va crea 505 de locuri de muncă pentru distribuția și echipa locală, plus oportunități pentru 750 de figuranți.

„Godzilla Vs Kong” de la Legendary/Warner Bros filmat anterior în Queensland a încasat peste 468 de milioane de dolari la nivel global.

Queensland a devenit o destinație din ce în ce mai populară pentru producțiile internaționale. Printre proiectele recente care au fost filmate acolo se numără serialul NBC „Young Rock”, „Joe Vs Carole”, de la Peacock, filmul MGM „Thirteen Lives” al lui Ron Howard, „Elvis” al lui Baz Luhrmann, „Spiderhead” de la Netflix și comedia romantică „Ticket To Paradise”, de la Universal cu George Clooney și Julia Roberts. În prezent, se filmează „Nautilus” de la Disney+ și sezonul doi din serialul Foxtel „Upright” al lui Tim Minchin.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Record în pandemie: „Godzilla vs. Kong” a avut încasări de 32,2 milioane de dolari în America de Nord