Record în pandemie: „Godzilla vs. Kong” a avut încasări de 32,2 milioane de dolari în America de Nord

De: Ana Obretin / 05.04.2021, 10:21
Record în pandemie: „Godzilla vs. Kong” a avut încasări de 32,2 milioane de dolari în America de Nord

Superproducția „Godzilla vs. Kong”, de Adam Wingard, a înregistrat cel mai bun debut în box office-ul nord-american de la izbucnirea pandemiei, o veste care oferă un mare impuls industriei de la Hollywood. Pelicula s-a situat pe primul loc în topul de weekend, cu încasări de 32,2 milioane de dolari. 

Legendele se ciocnesc în „Godzilla vs. Kong”, acești adversari mitici întâlnindu-se într-o bătălie spectaculoasă pentru secole, cu soarta lumii atârnând în echilibru. Kong și protectorii săi întreprind o călătorie periculoasă pentru a-și găsi adevărata casă. Alături de ei se află și Jia, o tânără orfană cu care uriașa gorilă a format o legătură unică și puternică. Dar aceştia se găsesc în mod neașteptat în calea unei Godzilla furioase care distruge tot ce-i iese în cale, potrivit sinopsisului furnizat de Cinemagia.

Pe poziția a doua în box office-ul nord-american s-a situat premiera „The Unholy”, de Evan Spiliotopoulos, care a avut încasări de 3,2 milioane de dolari. O copilă cu deficiențe de auz este vizitată de Fecioara Maria. Evenimentul nu doar că îi redă auzul și vorbirea, dar o și înzestrează cu puteri vindecătoare. Vestea ajunge departe, oamenii se îngrămădesc să vadă miracolul cu ochii lor, însă lucrurile nu sunt ceea ce par.

Locul al treilea în box office-ul nord-american este ocupat de liderul săptămânii trecute, thrillerul „Nobody: Erou de serviciu/ Nobody”, care a obținut încasări de 3,07 milioane de dolari. Filmul regizat de Ilya Naishuller îi are în distribuție pe Bob Odenkirk, Connie Nielsen, RZA, Aleksei Serebryakov și Christopher Lloyd și prezintă povestea unui bărbat care ajută un străin ce este hărțuit de un grup de oameni și care se trezește că ajunge ținta șefului răzbunător al unui cartel de droguri.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de „Raya și ultimul dragon/ Raya and the Last Dragon”, de Don Hall și Carlos López Estrada (2,054 de milioane de dolari), „Tom și Jerry/ Tom and Jerry”, de Tim Story (1,4 milioane de dolari), „The Girl Who Believes in Miracles”, de Rich Correll (580.000 de dolari), „The Courier”, de Dominic Cooke (452.000 de dolari), „Chaos Walking”, de Doug Liman (380.000 de dolari), “Familia Crood: Vremuri noi/ The Croods: A New Age”, de Joel Crawford (210.000 de dolari), „French Exit”, de Azazel Jacobs (193.000 de dolari).

CITEȘTE ȘI: „Avatar” redevine lider în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, după o relansare în China

“Wonder Woman 1984”, record de încasări în pandemie. „Wonder Woman 3”, confirmat

„Jurassic World”, filmul care a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în timp record

Foto: Profimedia Images