Serialul cu vampiri „First Kill” a fost anulat la Netflix după un sezon

De: Nicoleta Lepădatu / 03.08.2022, 12:00
Serialul cu vampiri „First Kill” a fost anulat la Netflix după un sezon

Netflix a decis să nu mai continue serialul cu vampiri pentru adolescenți „First Kill”, pentru un al doilea sezon. Vestea vine la aproape două luni după ce streamerul a lansat toate cele opt episoade din primul sezon al serialului la începutul lunii iunie.

Surse apropiate proiectului susțin că Netflix este mândru de munca pe care producătorii, distribuția și echipa au depus-o în serial, iar decizia a fost luată în urma unui raport între numărul de telespectatori ai serialului versus costuri.

Bazat pe o nuvelă a scriitoarei de romane de groază V. E. Schwab, „First Kill” le are în centru acțiunii pe Calliope (Imani Lewis) și Juliette (Sarah Catherine Hook), două adolescente care se îndrăgostesc una de alta, dar provin din familii în conflict: una o dinastie de vânători de vampiri, cealaltă, de vampiri.

Serialul i-a mai avut în distribuție pe Elizabeth Mitchell, Will Swenson, Aubion Wise, Jason Robert Moore, Gracie Dzienny, Dylan McNamara, Dominic Goodman, Phillip Mullings Jr., MK xyz, Jonas Dylan Allen și Roberto Mendez. Felicia D. Henderson și Schwab sunt producători executivi, alături de Emma Roberts și Karah Preiss pentru Belletrist Productions.

Criticii au avut reacții pozitive legate de  „First Kill”, seria obținând un rating de 58% din partea criticilor de pe site-ul de agregare de recenzii Rotten Tomatoes.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Serialul „First Lady” a fost anulat la Showtime după doar un sezon