Serialul „First Lady” a fost anulat la Showtime după doar un sezon

De: Nicoleta Lepădatu / 02.08.2022, 11:40
Serialul „First Lady” a fost anulat la Showtime după doar un sezon

Showtime a ales să nu continue cu un al doilea sezon al serialului „The First Lady”. Decizia vine la puțin peste șase săptămâni după ce a fost difuzat finalul sezonului 1 pe rețea.

„Showtime poate confirma că seria antologică „The First Lady” nu va continua cu un alt sezon”, a declarat un purtător de cuvânt al rețelei pentru publicația Variety. „Am dori să aplaudăm talentul și angajamentul showrunner-ului nostru Cathy Schulman, al regizorului Susanne Bier, al colegilor lor producători executivi, distribuției noastre uimitoare, conduse de producătorii executivi Viola Davis, Michelle Pfeiffer și Gillian Anderson și partenerului nostru de studio Lionsgate pentru dedicarea lor în a spune poveștile unice a trei lideri remarcabili.”

Acțiunea primului sezon se desfășoară între trei epoci diferite ale Casei Albe, urmărind viețile politice și private ale lui Eleanor Roosevelt (Anderson), Betty Ford (Pfeiffer) și Michelle Obama (Davis).

„First Lady” a avut reacții favorabile din partea criticilor. Producția nu a fost totuși printre favoritele Academiei de Televiziune, deoarece a primit doar trei nominalizări la Emmy, la toate categoriile.

Produs pentru Showtime de Lionsgate Television, seria de 10 episoade, creată de Aaron Cooley, a avut-o ca producător executiv pe câștigătoare de Oscar Cathy Schulman pentru Welle Entertainment, care a fost și showrunner. Câștigătorarea Oscar și Emmy, Bier a produs și regizat toate episoadele primului sezon. Cooley, Davis, Julius Tennon, Andrew Wang, Pavlina Hatoupis, Alyson Feltes, Jeff Gaspin și Brad Kaplan au fost, de asemenea, producători executivi.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Reality show-ul culinar „Cooking With Paris”, a cărui gazdă este Paris Hilton, a fost anulat de Netflix după un sezon

„Saved by the Bell”, un reboot al celebrului serial din anii ’90, a fost anulat de Peacock după două sezoane