Serialul de succes „Ted Lasso” se va încheia cu sezonul al treilea

De: Ana Obretin / 07.06.2022, 17:44
Serialul de succes

Actorul și scenaristul serialului de succes „Ted Lasso” Brett Goldstein a spus că al treilea sezon al producției va fi ultimul.

Goldstein, care îl interpretează pe Roy Kent în comedia de succes Apple TV+, a fost recent întrebat de Sunday Times dacă sezonul care este scris în prezent va pune capăt show-ului. „Noi așa îl scriem”, a spus el. „A fost planificat ca având trei sezoane. Alertă de spoiler – toată lumea moare”.

CITEȘTE ȘI: 13 filme și seriale în care Sean Bean nu moare

Top 10 cele mai piratate filme și seriale din 2021

Cele mai spectaculoase scene de luptă cu sabia din filme și seriale (VIDEO)

Anul trecut, cocreatorul serialului „Ted Lasso” Jason Sudeikis a spus și el că vrea ca producția să se încheie cu sezonul al treilea. „Povestea pe care o știu este cea pe care am vrut să o spun și, deci, aceasta este cea pe care o spunem cu ajutorul a numeroși oameni în fața și în spatele camerei”. „Povestea care este spusă – acel arc de trei sezoane – este una pe care o văd, o cunosc și o înțeleg. Mă bucur că sunt dispuși să plătească pentru acele trei sezoane (fanii, n.r.). Cât despre ce se întâmplă după aceea, cine știe? Nu știu”.

„Ted Lasso” este un serial american dezvoltat de Jason Sudeikis, Bill Lawrence, Brendan Hunt și Joe Kelly. Se bazează pe un personaj cu același nume pe care Sudeikis l-a portretizat pentru prima dată într-o serie de reclame pentru transmisiunile NBC Sports ale Premier League. Ted Lasso este un antrenor de fotbal la un colegiu american, care este angajat să antreneze o echipă de fotbal britanică, în încercarea proprietarei acesteia de a-i face în ciudă pe fostul ei soț. 

Serialul a fost nominalizat la 20 de premii Primetime Emmy, din care a primit șapte, inclusiv pentru cea mai bună comedie.

CITEȘTE ȘI: Premiile Sindicatului Actorilor americani: „CODA”, „Ted Lasso”, „Squid Game” și „Succession” au obținut victorii majore

Foto: Profimedia Images