Serialul „Heartstopper” a fost reînnoit pentru sezoanele 2 și 3 la Netflix

De: Nicoleta Lepădatu / 20.05.2022, 17:53
Serialul „Heartstopper” a fost reînnoit pentru sezoanele 2 și 3 la Netflix

Serialul „Heartstopper” va continua să atragă noi fani la Netflix.

Gigantul de streaming și-a reînnoit drama romantică pentru două sezoane suplimentare, marcând un ridicat nivel de încredere pentru serialul achiziționat de la See-Saw Films.

Seria s-a lansat în aprilie și a devenit o senzație pe platforma de streaming. Serialul pentru tineri, cu tematică LGBTQ, inspirat de romanul grafic al creatorului producției, Alice Oseman, s-a clasat în top 10 Netflix într-un număr impresionant de 54 de țări.

Show-ul și-a transformat, de asemenea, vedetele Kit Connor și Joe Locke în staruri pe rețelele de socializare, ambii actori numărând acum 3,4 milioane și, respectiv, 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram. Succesul „Heartstoper” a contribuit și la stimularea vânzărilor săptămânale de cărți ale materialului sursă al lui Oseman, volumul unu al cărții deținând în prezent primul loc în lista de ficțiune YA din S.U.A. și figurând în topul celor mai bine vândute în New York Times. Vânzările săptămânale au crescut cu 1.700 la sută.

Criticii au aclamat și ei „Hearstopper”, show-ul obținând un rating rar de 100% pe Rotten Tomatoes. (Telespectatorii îi oferă un procent la fel de impresionant de 98%.)

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:  Sezonul 3 „Never Have I Ever”: Netflix dezvăluie data premierei și primele fotografii