Sezonul 3 „Never Have I Ever”: Netflix dezvăluie data premierei și primele fotografii

De: Nicoleta Lepădatu / 09.05.2022, 10:50
Sezonul 3 „Never Have I Ever”: Netflix dezvăluie data premierei și primele fotografii

Cel de-al treilea sezon al serialului „Never Have I Ever” de la Netflix va avea premiera pe 12 august, iar streamerul a lansat duminică și primele fotografii oficiale din acesta.

Când telespectatorii au văzut-o ultima oară pe Devi (Maitreyi Ramakrishnan), ea a fost surprinsă din nou într-un triunghi amoros cu Paxton (Darren Barnet) și Ben (Jaren Lewinson) în finalul sezonului 2. Având în vedere că Ben și-a văzut mai departe de viața intrând într-o relație cu Aneesa (Megan Suri), Devi și Paxton își oficializează în sfârșit relația secretă.

Ben este convins că Devi l-a preferat întotdeauna pe Paxton în detrimentul lui și, în cele din urmă, lucrurile au fost așa cum ar trebui să fie până când Eleanor (Ramona Young) aruncă o bombă – Devi avea sentimente reale pentru Ben și inițial îl alesese în locul lui Paxton.

Ceea ce înseamnă cu siguranță mai multă dramă pentru sezonul 3, cu triunghiul amoros, dar și Aneesa care vrea doar să-și trăiască viața de adolescentă. Plus că există și un nou personaj care se alătură grupului: Anirudh Pisharod, care îl va juca pe Des, un adolescent indian american care este la fel de inteligent ca Devi, dar care merge la o școală privată de elită.

Au rămas multe relații de rezolvat și doar două sezoane din serie pentru a face acest lucru. Și, conform publicației Deadline, serialul se va încheia cu sezonul 4.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Jeff Daniels va juca rolul principal în viitorul serial Netflix „A Man in Full”

Starurile din distribuția „That ’70s Show” vor reveni în sequelul „That ’90s Show”, la Netflix