Serialul „Workin’ Moms” se va încheia cu viitorul sezon 7 la Netflix

De: Nicoleta Lepădatu / 21.06.2022, 17:44
Serialul „Workin’ Moms” se va încheia cu viitorul sezon 7 la Netflix

Sitcomul despre mame al lui Catherine Reitman, „Workin’ Moms”, se va încheia cu următorul sezon, cel de al șaptelea.

Fiica regretatului regizor de la Hollywood Ivan Reitman scrie, regizează și joacă în sitcomul care s-a lansat pe rețeaua CBC din Canada în 2017, înainte ca Netflix să îl preia, doi ani mai târziu. Ultimul sezon va fi lansat pe CBC în iarna anului 2023, urmat de o lansare pe Netflix.

Wolf + Rabbit Entertainment lucrează la Toronto la ultimul sezon, care va avea 13 episoade de jumătate de oră.

„Și așa, cu dragoste și recunoștință, anunț sezonul șapte ca fiind ultimul nostru sezon. Cele mai mari mulțumiri le datorăm partenerilor noștri, CBC și Netflix, pentru că au fost în spatele unui serial care îndreaptă o lanternă în cele mai întunecate colțuri ale maternității.”, a spus Reitman într-o declarație.

Catherine Reitman va reveni să joace în ultimul sezon alături de Dani Kind, Jessalyn Wanlim, Philip Sternberg, Ryan Belleville, Sarah McVie, Sadie Munroe, Peter Keleghan, Nikki Duval și Enuka Okuma în rolul lui Sloane Mitchell.

Creatoarea serialului a postat, de asemenea, un videoclip pe Twitter în care a împărtășit știrea, numind sezonul final „hilar” și „profund emoționant” o „scrisoare de dragoste” atât pentru fani, cât și pentru tatăl ei, care a murit la începutul acestui an.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Peter Capaldi și Cush Jumbo vor juca în serialul „Criminal Record” de la Apple TV+