Serialul ”You” va avea și sezonul 4. Anunțul a fost făcut chiar înainte de premiera sezonului 3

De: Nicoleta Lepădatu / 14.10.2021, 11:43
Serialul ”You” va avea și sezonul 4. Anunțul a fost făcut chiar înainte de premiera sezonului 3

Serialul ”You” va avea un al patrulea sezon pe Netflix. Reînnoirea vine înainte de debutul din 15 octombrie al sezonului 3, pe rețeaua de streaming.

Serialul se bazează pe cărțile ”You” și ”Hidden Bodies” de Caroline Kepnes. A fost dezvoltat de Greg Berlanti și Sera Gamble. Ambii sunt producători executivi. Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, David Madden, Gina Girolamo, John Scott, Neil Reynolds, Michael Foley și Justin Lo sunt, de asemenea, producători executivi. Berlanti Productions și Alloy Entertainment produc serialul în asociere cu Warner Bros. Television.

„Citind romanele lui Caroline, Greg și cu mine am devenit instantaneu obsedați de Joe Goldberg și de viziunea sa bolnavă asupra lumii”, a spus Gamble. „Și a fost palpitant să-l privesc pe Penn Badgley  aducându-l pe Joe la o viață înfiorătoare, dar convingătoare. Suntem profund recunoscători că Netflix ne-a sprijinit atât de bine și că oamenilor din întreaga lume le-a plăcut să-l vadă pe Joe greșind totul în ultimele 3 sezoane. Întreaga echipă a serialului ”You” este încântată să exploreze noi fațete întunecate ale dragostei, în sezonul 4.”

În sezonul 3 din ”You” Penn Badgley, Victoria Pedretti și Saffron Burrows revin ca membri ai distribuției principale, alături de Shalita Grant, Travis Van Winkle, Dylan Arnold și Tati Gabrielle.

În sezonul 3, Joe și Love sunt acum căsătoriți și își cresc copilul. S-au mutat în Madre Linda din nordul Californiei, unde sunt înconjurați de antreprenori privilegiați din domeniul tehnologiei, bloggerițe celebre și biohackeri faimoși pe Instagram. Joe este dedicat noului său rol de soț și tată, dar se teme de impulsivitatea letală a lui Love.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Netflix a lansat teaserul ultimei părți a seriei „La Casa de Papel”

Netflix vrea să adapteze seria fenomen „Squid Game” în joc video

Omar Sy, starul seriei „Lupin”, a încheiat un contract multianual cu Netflix

 

Tags: