Sezonul 4 „True Detective” de la HBO o va avea pe Kali Reis în rolul principal, alături de Jodie Foster

De: Nicoleta Lepădatu / 28.06.2022, 18:05
Sezonul 4 „True Detective” de la HBO o va avea pe Kali Reis în rolul principal, alături de Jodie Foster

Sezonul 4 „True Detective” a primit oficial undă verde de la HBO, Kali Reis fiind acum pregătită să joace alături de Jodie Foster.

Noul sezon al dramei antologice a fost anunțat pentru prima dată ca fiind în lucru în martie. Intitulat „True Detective: Night Country”, sezonul începe când noaptea lungă de iarnă se așterne în Ennis, Alaska, iar cei șase bărbați care lucrează la Stația de cercetare arctică Tsalal dispar fără urmă. Pentru a rezolva cazul, detectivii Liz Danvers (Jodie Foster) și Evangeline Navarro (Kali Reis) vor trebui să se confrunte cu întunericul pe care îl poartă în ele însele și să sape în adevărurile bântuite care zac îngropate sub gheața eternă.

Kali Reis este relativ nouă în actorie, după ce și-a făcut debutul pe ecran în filmul din 2021 „Catch The Fair One”. Ea a ajutat, de asemenea, la dezvoltarea poveștii pentru film, pe lângă rolul principal. Reis este cel mai bine cunoscută pentru perioada pe care a avut-o ca boxer profesionist în care a participat la campionate mondiale în mai multe clase de greutate. Ea are un record la profesioniști de 19 victorii, 7 înfrângeri, 1 egalitate, cea mai recentă luptă a ei fiind în noiembrie 2021. Ea a păstrat atât titlurile feminine WBA, cât și IBO la categoria super ușoară în acea luptă, pe lângă câștigarea titlului WBO feminin la categoria super ușoară.

Sezonul 4 „True Detective” va fi filmat în Islanda. Issa López va regiza, va fi scenaristă și producător executiv. Alan Page Arriaga va fi scenarist și producător executiv. Jodie Foster va fi producător executiv, pe lângă rolul principal. Barry Jenkins, Adele Romanski și Mark Ceryak de la Pastel vor fi, de asemenea, producători executivi.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jodie Foster va juca în sezonul 4 al serialului „True Detective” la HBO