Sezonul 4 al serialului „True Detective” este în lucru la HBO

De: Nicoleta Lepădatu / 21.03.2022, 11:35
Sezonul 4 al serialului „True Detective” este în lucru la HBO

„True Detective” se apropie tot mai mult de o revenire oficială la HBO, chiar dacă fără creatorul Nic Pizzolatto la cârmă.

Surse apropiate proiectului au declarat pentru The Hollywood Reporter că rețeaua premium de cablu a recrutat-o pe Issa Lopez („Tigers Are Not Afraid”, „Secondary Effects”) pentru a scrie un scenariu pentru un nou ciclu care a fost numit „True Detective: Night Country”. În plus, Barry Jenkins va fi producătorul executiv al antologiei. În cazul în care sezonul patru merge înainte – este în prezent în dezvoltare – Issa Lopez ar regiza episodul pilot, pe lângă faptul că va fi și producător executiv.

HBO a refuzat să comenteze, deoarece ofertele nu au fost încă finalizate și oficializate. Se așteaptă ca vedetele din primul sezon, Matthew McConaughey și Woody Harrelson să revină în calitate de producători executivi, așa cum fuseseră în toate cele trei sezoane anterioare ale serialului HBO câștigător de Emmy. Barry Jenkins, care și-a mutat contractul general la HBO în aprilie anul trecut, după câțiva ani petrecuți pe Amazon, va fi producător executiv prin intermediul casei sale de producție Pastel, avându-i pe Adele Romanski și Mark Ceryak alături tot ca producători executivi.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Matthew McConaughey anunță că nu va candida la funcția de guvernator al Texasului în 2022, așa cum intenționa

Matthew McConaughey revine la HBO cu continuarea producției „A Time to Kill”

Matthew McConaughey şi Woody Harrelson sunt Detectivii din Louisiana