Sezonul al cincilea „The Handmaid’s Tale”, confirmat pentru septembrie

De: Ana Obretin / 14.06.2022, 12:14
Sezonul al cincilea

Platforma de streaming Hulu a anunțat că serialul „The Handmaid’s Tale” va reveni pentru al cincilea sezon pe 14 septembrie.

Odată cu data lansării, serviciul de streaming a publicat două fotografii din sezonul următor, cu Elisabeth Moss ca June și Yvonne Strahovski ca Serena.

CITEȘTE ȘI: Top 10 cele mai piratate filme și seriale din 2021

Cele mai spectaculoase scene de luptă cu sabia din filme și seriale (VIDEO)

Top cele mai bune seriale ale secolului 21; ce producție ocupă primul loc (VIDEO)

În sezonul viitor, June trebuie să se confrunte cu anumite consecințe, după ce l-a ucis pe soțul Serenei, Fred Waterford (Joseph Fiennes), la sfârșitul sezonului al patrulea. „June se confruntă cu consecințe pentru uciderea comandantului Waterford, în timp ce se străduiește să-și redefinească identitatea și scopul. Văduva Serena încearcă să devină importantă în Toronto, pe măsură ce influența lui Gilead se strecoară în Canada. Comandantul Lawrence lucrează cu mătușa Lydia în timp ce încearcă să reformeze Gilead și să se ridice la putere. June, Luke și Moira luptă cu Gilead de la distanță, în timp ce își continuă misiunea de a o salva și de a se reuni cu Hannah, se arată în sinopsisul noului sezon, potrivit NME.

Alături de Moss și Strahovski, în al cincilea sezon joacă Bradley Whitford, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Sam Jaeger, Amanda Brugel și nou-venita Christine Ko. Luna trecută, a fost anunțat că Alexis Bledel, care o interpretează pe Emily, nu se va mai întoarce. 

CITEȘTE ȘI: 13 filme și seriale în care Sean Bean nu moare

Foto: Profimedia Images