Si barbatii au sentimente!

Apropo.ro / 11.06.2008, 11:28
Si barbatii au sentimente!
Intotdeuna ne-am asteptat ca barbatii sa fie puternici si pe pozitie, sa fie rezervati si calmi atunci cand situatia ii impinge peste limita

Intotdeuna ne-am asteptat ca barbatii sa fie puternici si pe pozitie. Ne-am asteptat ca barbatii sa fie rezervati si calmi atunci cand situatia ii impinge dincolo de limita rabdarii. In timp, dupa ce femeile au devenit egale in drepturi cu acestia, egale in drepturi la serviciu, in dormitor si in societate, in general, barierele au inceput sa erodeze intr-un ritm alarmant. Chiar si dupa acestea, ne-am asteptat ca barbatii sa isi tina emotiile sub control.

Frica – femeile se plang de sensibilitatea barbatilor, dar in acelasi timp vor sa fie protejate de acestia. Ele vor sa le feresti de fiecare lucru care le-ar face rau, chiar daca este vorba si de un paianjen sau gandac. Nu sa fugi tu primul iar ea sa devina barbata in locul tau.

Gelozia – este buna intr-o oarecare masura. Femeile isi doresc sa le arati gelozia, intr-atat cat sa realizeze ca sunt iubite. Nu isi doresc un barbat rece, distant care sa faca adevarate crize de gelozie (cel putin mai intense decat ele). Uneori un mic joc ajuta relatiei, dar sa mergi pana acolo unde ea sa se simta nesigura pe situatie. Dupa care, arata-i cat de mult o iubesti.

imbratisare Furia – este un sentiment mai ceva decat pasiunea. Furia este si distrugatoare in relatie. Un moment din acesta este indeajuns sa stergi cu buretele momentele frumoase si ceva din temelia increderii intre voi. Controleaza-te pana la capat si in cele mai tensionante momente. De ce sa iti para rau dupa…

Afectiunea – este un sentiment universal pozitiv, egal in toate circumstantele, mai ales cand partenera este cam nervoasa. Femeile isi doresc afectiunea din partea ta in mod continuu, nu conteaza locul in care va aflati. Nu toate locurile iti permit sa te desfasori cum ti-ai dori, insa uneori mana ta pe mana ei, un sarut pe tampla, ii vor provoca tresariri.

Tristetea – este un sentiment emotional vulnerabil, pentru oricare dintre noi. Femeile profita de ocazie atunci cand tu esti trist. Le place sa te aline, sa te mangaie, sa iti controleze si sa iti indrepte starea de spirit. Te simte precum un copil. Uita-te cu ea la "Titanic", intra-ti in rol, si vezi cum reactioneaza.

Chiar daca ii vedem impunatori, cu o statura impresionanta, duri, cu un corp atletic, barbatii sunt si ei fiinte care au sentimente. Sentimente pe care nu mereu le arata. Isi cladesc un zid de genul "STOP" dupa care ajungi in functie de cat de bine il cunosti si vrei sa ii fi aproape. Priveste dincolo de "usa inchisa", cine stie pe cine suflet sensibil gasesti.