Fotbalistii romani nu rateaza, cand vine vorba de femei

Apropo.ro / 10.06.2008, 18:06
Conationalii nostrii si-au ales doamne care stiu ce inseamna viata de sportiv. Sunteti curiosi sa le cunoasteti?

Fotbalistii, din cauza meseriei, sunt obligati sa dedice mai mult timp meseriei pe care au ales-o. Partenera trebuie sa fie intelegatoare, sa ii poarte increderea chiar daca mai sunt vazuti in cluburi sau in ziare, cuplati pentru o seara te miri cu cine.

Conationalii nostrii si-au ales doamne care stiu ce inseamna viata de sportiv. Care sunt ele?

Nu trece fara sa vezi galeria foto!

Adelina Elisei a prezentat stirile sportive si se va casatori in curand cu Cristi Chivu. Adelina este una dintre cele mai mediatizate vedete din Romania. Elisei a lucrat pentru stirile sportive Mediafax, revista Monden a Oanei Mizil, apoi ca reporter la postul de televiziune care a consacrat-o. Adelina Elisei are doua titluri de miss "Miss Piatra Neamt" si "Miss Popularitate".

Dana Gheorghe este prietena fotbalistului Bogdan Mara. Intr-un top al celor mai sexi iubite de fotbalisti autohtoni, realizat de o renumita revista mondena, Dana a castigat detasat in fata celorlate. Dana Gheorghe este o femeie care stie cat de important este sa arati tot timpul pusa la punct. Are deja in spate o cariera de manechin. Presa de scandal spune ca anul acesta va primi un inel de logodna de la Bogdan. Cei doi sunt impreuna de patru ani.

Consuelo Mutu este frumoasa sotie a lui Adrian Mutu. Au impreuna o familie drept model, dar si doua fete la fel. Consuelo recunoaste ca este mandra de barbatul ei roman. Ce-i drept, a si ales pe cel mai ravnit tip din Romania. Adrian Mutu spunea intr-un interviu ca daca actuala sotie nu accepta cererea in casatorie, ar fi incercat sa o cucereasca pe frumoasa Eva Mendez. Are tinte si gusturi bune ce-i adevarat.

Cristina Vasilescu - Marius Nicolae Cristina Vasilescu este iubita lui Marius Nicolae, zis si "Sageata". Chiar daca cei doi s-au placut din prima clipa si au decis sa ramana impreuna, chiar daca tata socru nu a privit cu ochi buni relatia (mda…cu asta se ocupa socrii…). Ei si-au vazut mai departe de viata, in ciuda impedimentelor. Impreuna sunt implicati intr-un proiect (editarea unui reviste, prima de acest gen, despre tatuaje), dar nu isi neglizeaja nici afacerea pornita, cateva saloane de tatuaje bine puse la punct. Cuplul a reusit sa dea pe spate Germania, cand Cristina a pozat intr-o celebra revista "Bild". Cu ce se mai ocupa Cristina Vasilescu? Studiaza politica, merge la petreceri si nu neglizeaja afacerile "din familie". Rochia de mireasa vrea sa fie semnata Valentino, drept pentru care a si comandat-o. Le uram Casa de Piatra!

Mihaela Luca este sotia lui George Curca de la Farul Constanta. In 2004, Mihaela a aparut in revista pentru barbati Playboy. La fel ca Ana Maria Prodan, Mihaela a incercat si meseria de agent de fotbalisti. Isi doreste sa puna pe picioare o firma de organizari de evenimente.

Mirela Popa este jumatatea lui Bogdan Stelea. Mirela este un cunoscut designer vestimentar. Bogdan Stelea are incredere in gusturile ei, drept pentru care a ales ca ea sa se ocupe de imaginea lui. Este o femeie independenta care are succes in afaceri.

Iulia Debretini este noua cucerire a lui Bogdan Lobont. Mult timp a incercats a tina departe de ochii presei relatia sa, insa in cele din urma a facut-o publica. Dar, se pare ca femeile frumoase tot nu il lasa in pace. Simona Blechschmidt, desemnata cea mai fotogenica femeie din lume de Fashion Tv, si-a propus sa ii suceasca mintile portarului. S-a pozat cu tricoul echipei sale favorite, Dinamo, si a trimis poza lui Lobby. Simona este o blonda focoasa in varsta de 23 de ani, de origine romana. Simona a recunoscut in fata tuturor ca ii place foarte mult de portarul roman.

Mihaela Luca - George Curca Farul Constanta Crina Abrudan a avut o relatie, pana nu demult, cu Marian Ionescu de la Directia 5. Relatia lor nu a durat prea mult, iar prezentatoarea stirilor sportive si-a indreptat atentia catre lumea sportului rege: fotbalul. Astfel, s-a oprit la Gabi Popescu, un sportiv realizat financiar la cei 35 de ani pe care ii are.

Oana de la Activ este "fana numarul 1" a stelistului Ovidiu Petre. Relatia lor a inceput inca din vremea cand Ovidiu evolua la Politehnica Timisoara, iar ea locuia in orasul de pe Bega. S-au mutat impreuna iar relatia lor a devenit mai profunda si mai serioasa. Urmeaza casatoria….

Diana Munteanu este jumatatea lui Claudiu Niculescu. Focoasa blonda de 1,72 m si ochii verzi ar innebuni orice barbat care se afla in preajma ei. A fost prezentatoare la un post important de muzica, a avut aparitii tv si proiecte in televiziune, iar in prezent este moderatoarea unei emisiuni mondene. Diana a fost testata de Ion Cristoiu pentru a realiza daca are talent la scris sau nu. Fara studii jurnalistice, dar cu studii de actorie la activ, Diana a trecuta testul fara probleme, dovedindu-i astfel ziaristului ca se descurca in orice situatie. Si stiti ce, parca este cea mai frumoasa….mai ales cand este langa Niculescu!

Aici gasesti mai multe fotografii sexi

Ce romanca, iubita de fotbalist, ar merita un loc intai, daca am face un clasament?