Sorin Constantinescu, ‘’șeful cazinourilor din România’’, este invitat la ”TACLALE”!

De: ApropoTV.ro / 15.09.2022, 10:21
Sorin Constantinescu, ‘’șeful cazinourilor din România’’, este invitat la ”TACLALE”!

Sorin Constantinescu, unul dintre cei mai apreciaţi experţi din industria de gambling, este invitatul jurnalistului Liviu Chiriță în cadrul podcastului ”TACLALE’’. Interviul va putea fi urmărit joi, 15 septembrie, de la ora ora 20.00, pe site-ul cancan.ro, pe pagina de Facebook CANCAN și pe canalul de YouTube CANCAN.

Sorin Constantinescu activează în acest domeniu de aproximativ 30 de ani, având o vastă experienţă din postura de antreprenor, manager şi lider de asociaţie. În ianuarie 2020 a fost numit consilier al Guvernului României în domeniul jocurilor de noroc.

Constantinescu a absolvit Instititutul Politehnic din Timișoara, a obținut o licență în economie la Universitatea Romano-Americana, facultatea de Economia Turismului Intern și Internațional, iar în 2016 a obținut Diploma de Master “Investigarea Fraudelor” la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București.

În ultimii ani, Constantinescu s-a îndepărtat însă de jocurile de noroc pentru vlogging, fiind prezent pe rețelele de socializare unde are mii de urmăriori.

Nu rata dezvăluirile făcute de boss-ul cazinourilor din România joi, de la ora 20.00, numai pe cancan.ro si pe canalele de socializare ale publicației!

Citește și: Brigitte Pastramă este invitată la ” TACLALE” (partea a doua)! (apropotv.ro)