„Spider-Man: No Way Home”, încă o săptămână pe primul loc în box office-ul românesc

De: Nicoleta Lepădatu / 18.01.2022, 07:59
„Spider-Man: No Way Home”, încă o săptămână pe primul loc în box office-ul românesc

Filmul „Spider-Man: No Way Home” s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, pentru încă o săptămână, cu încasări de 683.403 de lei. Filmul a depășit un miliard de dolari în încasări la nivel mondial în numai 12 zile.

„Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă/ Spider-Man: No Way Home”, care îi reunește pe regizorul Jon Watts și starul Tom Holland, este produs de Sony Columbia Pictures, care controlează drepturile pentru Spider-Man, și Marvel Studios, al Disney. Lungmetrajul lui Watts combină trei generații de filme cu Omul-Păianjen și îi include pe actorii care au interpretat anterior personajele negative Willem Dafoe („Omul Păianjen” din 2002), Alfred Molina („Omul Păianjen 2” din 2004) și Jamie Foxx („The Amazing Spider-Man 2” din 2014). De asemenea, în film joacă Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Jon Favreau și Benedict Wong.

Lungmetrajul „Tabăra” rămâne pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 481.782 de lei. Filmul spune povestea unor copii care ajung într-o  tabără de „deztehnologizare”, în care sunt învățați să scape de dependența de tehnologie, de la telefoane până la social media și tablete.

La numai doi ani după succesul „5GANG: Un altfel de Crăciun”, regizat de Matei Dima, film care a doborât recorduri de audiență, Selly și mulți alți colegi din mediul online au revenit în atenția publicului cu un nou proiect plin de umor, „Tabăra”, regizat de Vali Dobrogeanu.  Filmul îi are în distribuție pe Selly, Matei Dima, Dorian Popa, Diana Condurache, Smaranda Știrbu, Gami, frații Munteanu, Cezara Cristescu și mulți alții.

Pe locul al treilea în box office-ul românesc de weekend se află săptămâna aceasta premiera „Scream”, continuarea celei mai de succes francize horror, cu încasări de 401.867 de lei.

La 25 de ani după ce o serie de crime brutale au șocat liniștitul oraș Woodsboro, un nou criminal îmbracă masca Ghostface și începe să atace un grup de adolescenți pentru a reînvia secrete groaznice din trecutul orașului.

Paramount Pictures și Spyglass Media Group prezintă cel de-al cincilea film al seriei “Scream”, în regia lui Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett, după un scenariu semnat de James Vanderbilt și Guy Busick. Bazat pe personajele create de cunoscutul Kevin Williamson, “Scream” este produs de William Sherak, James Vanderbilt și Paul Neinstein.

Din distribuție fac parte  Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown, Sonia Ammar, cu Courteney Cox, David Arquette și Neve Campbell. Producătorii executivi sunt Kevin Williamson, Chad Villella, Gary Barber, Peter Oillataguerre, Ron Lynch, Cathy Konrad și Marianne Maddalena.

Nu poți  avea un film din seria „Scream” fără legendara „regina” Scream. Actrița  canadiană Neve Campbell, prin personajul Sidney Prescott, este figura legendară a filmelor din seria „Scream”, lansată de regizorul Wes Craven în 1996 și revine în al cincilea film din această sagă cinematografică de succes.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de  „Clifford: Marele câine roșu/ Clifford the Big Red Dog”, care a avut încasări de 287.748 de lei, „The 355” (182.681 de lei),  „The King’s Man: Începutul/ The King’s Man” (169.865 de lei), „Encanto” (151.684 de lei), „Matrix: Renașterea/ Matrix: Resurrections”, cu 129.989 de lei, „Dune” (84.636 de lei) și „Hai să cântăm din nou!/ Sing 2” (82.187 de lei).

CITEȘTE ȘI: Marvel și Sony confirmă că au în dezvoltare cel puțin încă un film „Spider-Man”

„355”, thrillerul care revoluționează filmele cu spioni, din 7 ianuarie în cinema

Foto: Profimedia Images