Marvel și Sony confirmă că au în dezvoltare cel puțin încă un film „Spider-Man”

De: Ana Obretin / 20.12.2021, 09:34
Marvel și Sony confirmă că au în dezvoltare cel puțin încă un film

Marvel Studios și Sony lucrează în prezent la cel puțin încă un film „Spider-Man”. Într-un interviu acordat New York Times, împreună cu colega producătoare a filmului „Spider-Man: No Way Home”, Amy Pascal, președintele Marvel Studios, Kevin Feige, a confirmat că sunt în prezent în discuții active privind destinația următoare a eroului principal.

„Amy și cu mine, Disney și Sony vorbim despre – da, începem în mod activ să dezvoltăm punctul unde se îndreaptă povestea, ceea ce spun este că nu vreau ca fanii să treacă printr-o traumă de separare, cum s-a întâmplat după „Far from home”, a spus Feige, amintind de scurta perioadă din 2019 în care înțelegerea dintre Disney și Sony pentru coproducția filmelor s-a încheiat. „Asta nu se va întâmpla de data aceasta”, a mai spus el.

CITEȘTE ȘI: Tom Holland schimbă costumul lui Spider-Man cu pantofii lui Fred Astaire

Primul teaser „Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One)” a fost lansat

În august 2019, la aproximativ două luni după ce a fost lansat „Spider-Man: Far From Home”, presa a raportat că negocierile dintre șeful Sony, Tom Rothman, și Feige, cu privire la cel de-al treilea film din noua serie, care, la momentul respectiv, nu avea un titlu, s-au întrerupt. Motivul a fost solicitarea Disney a unui procent mai mare din veniturile brute ale celui de-al treilea film, precum și toate veniturile generate de merchandising, cerere pe care Sony a refuzat-o. Conflictul dintre Disney și Sony a luat sfârșit în septembrie 2019, mulțumită parțial lui Tom Holland, actorul principal.

Finalul „Spider-Man: No Way Home” poate fi un punct de lansare pentru un alt capitol

Feige nu a oferit alte detalii despre al patrulea film din serie. Pe de altă parte, Amy Pascal a spus în interviu că finalul „No Way Home” poate fi un punct de lansare pentru un alt capitol. „La sfârșitul filmului pe care tocmai l-am făcut, îl vezi pe Omul Păianjen că ia o decizie importantă, una pe care nu l-ai mai văzut niciodată să o ia. Este un sacrificiu. Și asta ne oferă multe cu care să lucrăm pentru următorul film”, a spus aceasta.

CITEȘTE ȘI: Disney și Sony au semnat un acord masiv în urma căruia filme ca „Spider-Man” vor fi difuzate pe Disney+

Producătoarea din partea Sony a indicat, într-un interviu acordat pe 29 noiembrie pentru Fandango, că mai sunt încă trei filme în lucru, cu Tom Holland în rolul principal. Însă, în interviu pentru NYT, Pascal a oferit un răspuns mai măsurat la declarația ei anterioară. „Suntem producători, așa că întotdeauna credem că totul va funcționa. Îmi place să lucrez cu Kevin. Avem un parteneriat grozav, alături de Tom Rothman, care conduce Sony și a fost esențial, un mare lider cu idei grozave”, a spus ea. „Sper să dureze pentru totdeauna”, a adăugat ea.

Spider-Man Tom Holland se pregătește, totuși de o pauză. El și Zendaya vor să-și întemeieze o familie

Într-un interviu acordat publicației People, Tom Holland a vorbit despre viitorul său profesional și a spus că vrea să ia o pauză, pentru a se dedica vieții personale.

În decurs de cinci ani, Tom Holland a devenit unul dintre actorii cei mai apreciați ai generației sale grație rolului Omului Păianjen din universul cinematic Marvel. Actorul britanic de 25 de ani a declarat, săptămâna trecută, că vrea să devină tată. „Mi-am petrecut acești ultimi șase ani consacrându-mă carierei. Vreau să iau o pauză și să mă concentrez pe a-mi fonda o familie, să înțeleg ce vreau să fac în afara acestei lumi”, a spus actorul care are o relație cu Zendaya, care i-a fost colegă de distribuție în franciza Spider-Man.

„Spider-Man: No Way Home”, al treilea cel mai bun debut din istorie în America de Nord

Filmul „Spider-Man: No Way Home” a avut încasări record la debutul său în America de Nord. Cu 253 de milioane de dolari se situează pe locul al treilea în topul încasărilor din weekendul premierei nord-americane din istorie, în pofida îngrijorărilor legate de pandemie. În afara Americii de Nord, filmul a avut încasări de 334,2 milioane de dolari, totalul la nivel global fiind de 587,2 milioane de dolari (fără China). Aceasta este cea de-a treia lansare globală din istorie.

CITEȘTE ȘI: Marvel se luptă în instanță să păstreze drepturile asupra unor personaje ca Iron Man și Spider-Man

Trailerul „Spider-Man: No Way Home” – nou record de vizionări în 24 de ore

Foto: Profimedia Images