Tom Holland schimbă costumul lui Spider-Man cu pantofii lui Fred Astaire

De: Ana Obretin / 06.12.2021, 08:47
Tom Holland schimbă costumul lui Spider-Man cu pantofii lui Fred Astaire

Actorul britanic Tom Holland a anunțat că îl va interpreta pe starul de film Fred Astaire într-un viitor film biografic produs de Sony.

Fred Astaire este cel mai bine cunoscut pentru momentele de dans și muzică alături de actrița Ginger Rogers, în mai multe musicaluri, inclusiv „Top Hat” și „Swing Time”. Cunoscut drept unul dintre cei mai mari dansatori ai tuturor timpurilor, Astaire a avut o cariera de sapte decenii in film si pe scena de pe Broadway, New York, si West End, Londra.

CITEȘTE ȘI: Tom Holland a mă rturisit că și-a spart laptopul când a aflat că a primit rolul “Spider-Man”

„Spider-Man: No Way Home” – trailerul oficial aduce un multivers de răufăcători (VIDEO)

Frumuseţi la Hollywood! Actriţe clasice vs. actriţe moderne, la aceeaşi vârstă

„Îl interpretez pe Fred Astaire. Scenariul a venit acum o săptămână. Nu l-am citit încă. Nu mi l-au dat”, a spus Holland. „Amy Pascal are scenariul”, a spus el, referindu-se la producătorul „Spider-Man”. „Ea mi-a spus pe FaceTime mai devreme. Eram în baie și am avut un FaceTime minunat”, a mai spus acesta, aflat, duminică, la o ședință foto pentru „Spider-Man: No Way Home”. 

La eveniment a participat și Zendaya, colega sa din filmul „Spider-Man” și iubită în viața reală. Zendaya, care o interpretează pe Mary Jane în filmul cu Omul Păianjen, a spus că a fost fericită că l-a cunoscut pe Holland în timp ce lucrau la această producție.

Holland, în vârstă de 25 de ani, este la al treilea film cu Omul Păianjen și a vorbit despre ultimii șase ani, spunând că personajul a fost o parte atât de importantă din viața lui încât nu și-a putut aminti nici un moment înainte de a juca rolul. Filmul se descurcă deja bine în prevânzările din box office-ul britanic, dar Holland a spus că pandemia înseamnă că succesul a fost diferit în acest an. „Oamenii s-ar putea să nu se simtă confortabil să meargă la cinema și asta este în regulă, dacă asta este ideea ta, voi sprijini asta”, a spus el.

„Spider-Man: No Way Home” va avea premiera pe 15 decembrie, în Marea Britanie.

Vezi trailerul mai jos:

CITEȘTE ȘI: Lady Gaga şi Tony Bennett cântă din nou împreună, „Cheek to Cheek fiind noua lor colaborare (Video)

Foto: Profimedia Images