„Spider-Man: No Way Home” – trailerul oficial aduce un multivers de răufăcători (VIDEO)

De: Ana Obretin / 17.11.2021, 09:37

Filmul „Spider-Man: No Way Home” aduce un întreg multivers de răufăcători în trailerul oficial, care a fost prezentat în timpul unui eveniment live organizat în Sherman Oaks, California, la care a participat starul Tom Holland.

Doctor Octopus, Electro, Sandman, Green Goblin și Lizard, noul film reunește cele mai multe personaje negative din franciza „Omul Păianjen/ Spider-Man” de până acum.

În „No Way Home”, Tom Holland joacă din nou rolul lui Peter Parker/Spider-Man, iar Benedict Cumberbatch este Doctor Strange. Filmul continuă evenimentele din „Spider-Man: Far From Home” (2019), care s-au încheiat odată ce lumea a aflat identitatea secretă a lui Spider-Man. În „No Way Home”, Peter Parker îl roagă pe Doctor Strange să facă o vrajă pentru ca lumea să uite identitatea sa secretă, însă lucrurile merg prost și deschid o ușă către multivers. Se deschide astfel calea pentru apariții ale unor personaje negative din filmele anterioare „Spider-Man”, inclusiv Doctor Octopus (Alfred Molina), Electro (Jamie Foxx) și The Green Goblin (Willem Dafoe), făcând astfel o legătură cu peliculele cu Toby Maguire (2002 – 2007) ) și Andrew Garfield (2012 – 2014).

CITEȘTE ȘI: Marvel se luptă în instanță să păstreze drepturile asupra unor personaje ca Iron Man și Spider-Man

Disney și Sony au semnat un acord masiv în urma căruia filme ca „Spider-Man” vor fi difuzate pe Disney+

„Acești tipi sunt foarte încântați să revină și să readucă aceste roluri la viață. Au venit în decor cu o săptămână înainte să înceapă să filmeze, pentru a vedea cum a fost”, a spus Holland la evenimentul de marți.

Deși Holland calcă pe urmele lui Maguire și Garfield, el a ales să se concentreze asupra unui element în mod special pentru a juca un Omul Păianjen original: anii de tinerețe ai lui Peter Parker, scrie The Hollywood Reporter.

Jon Watts, care a regizat cele mai recente două filme „Spider-Man”, a trecut din nou pe scaunul regizorului și a lucrat cu scenariștii „Far From Home” Chris McKenna și Erik Sommers. 

Vezi trailerul mai jos:

„No Way Home” se numără printre cele mai așteptate filme ale anului. Proiectul încheie cel mai bun an al Studiourilor Marvel, unul în care producătorul a lansat patru filme, inclusiv „Black Widow”, „Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings” și „Eternals, și o serie de show-uri Disney+, inclusiv „WandaVision”, „Falcon & the Winter Soldier”, „Loki” etc.

„Spider-Man: No Way Home” are premiera în cinematografe pe 17 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Viata bate filmul: Spiderman de Broadway era sa moara in actiune! (Video)

Foto: Profimedia Images