Primul teaser „Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One)” a fost lansat

De: Ana Obretin / 06.12.2021, 12:26
Primul teaser

Cu doar câteva săptămâni înainte ca „Spider-Man: No Way Home” să ajungă în cinematografe, Sony și Marvel au lansat primul teaser pentru următorul lor film multiverse „Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part I)”.

Un sinopsis oficial distribuit odată cu teaserul descrie „Across The Spider-Verse (Part I) – continuarea directă a hitului uluitor din 2018, „Into The Spider-Verse” – drept „o aventură epică ce va transporta cartierul prietenos și cu normă întreagă Spider-Man din Brooklyn de-a lungul Multiversului, pentru a-și uni forțele cu Gwen Stacy și o nouă echipă de Oameni-Păianjen pentru a se confrunta cu un răufăcător mai puternic decât orice au întâlnit vreodată”.

CITEȘTE ȘI: Marvel se luptă în instanță să păstreze drepturile asupra unor personaje ca Iron Man și Spider-Man

Teaserul a confirmat, de asemenea, zvonurile potrivit cărora „Across The Spider-Verse” va fi într-adevăr un film în două părți, scrie NME. După cum au spus scenariștii și producători Phil Lord și Chris Miller pentru Entertainment Weekly, la scurt timp după ce a apărut teaserul: „Povestea lui Miles este o epopee. Am scris ceea ce credeam că trebuie să fie povestea și, spre surprinderea noastră, ne-am dat seama că sunt două filme în loc de unul. Lucrăm la ambele în timp ce vorbim. Partea a doua va fi lansată cândva în 2023”.

Vizionează teaserul mai jos:

„Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part I)” urmează să ajungă pe marile ecrane pe 7 octombrie 2022. Joaquim Dos Santos, Kemp Powers și Justin K. Thompson sunt regizorii filmului din a cări distribuție fac parte Hailee Steinfeld, în rolul Gwen Stacy , Jake Johnson, ca Peter B. Parker, și Issa Rae, ca Jessica Drew .

Filmul a fost anunțat la un an după ce a apărut „In The Spider-Verse”, premiat cu Oscar pentru cel mai bun lungmetraj animat în 2019. 

La sfârșitul acestei luni, Omul Păianjen se va întoarce în cinematografe prin „Spider-Man: No Way Home”, al treilea dintr-o serie coordonată de Marvel Studios, cu Tom Holland în rolul lui Peter Parker. Holland a descris filmul drept „sfârșitul unei francize”, deși, chiar săptămâna trecută, producătoarea Amy Pascal a confirmat că mai multe filme „Spider-Man” cu Holland sunt în dezvoltare.

CITEȘTE ȘI: Disney și Sony au semnat un acord masiv în urma căruia filme ca „Spider-Man” vor fi difuzate pe Disney+

Foto: Profimedia Images