„Spider-Man: No Way Home” petrece încă o săptămână pe primul loc în box office-ul românesc

De: Nicoleta Lepădatu / 01.02.2022, 07:10
„Spider-Man: No Way Home” petrece încă o săptămână pe primul loc în box office-ul românesc

Filmul „Spider-Man: No Way Home” s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, pentru încă o săptămână, cu încasări de 300.593 de lei.

„Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă/ Spider-Man: No Way Home”, care îi reunește pe regizorul Jon Watts și starul Tom Holland, este produs de Sony Columbia Pictures, care controlează drepturile pentru Spider-Man, și Marvel Studios, al Disney. Lungmetrajul lui Watts combină trei generații de filme cu Omul-Păianjen și îi include pe actorii care au interpretat anterior personajele negative Willem Dafoe („Omul Păianjen” din 2002), Alfred Molina („Omul Păianjen 2” din 2004) și Jamie Foxx („The Amazing Spider-Man 2” din 2014). De asemenea, în film joacă Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Jon Favreau și Benedict Wong.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend se află săptămâna aceasta ”Clifford the Big Red Dog”, cu încasări de 165.955 de lei. O elevă de gimnaziu în New York City, locuiește cu mama ei Maggie. Emily-Elizabeth Howard este hărțuită de colegii săi la școala privată unde învață. Singurul ei prieten este colegul tocilar Owen Yu. Ea este lăsată în mâinile unchiului ei iresponsabil, Casey, în timp ce Maggie pleacă la Chicago pentru o călătorie de afaceri.

Domnul Bridwell, care conduce un cort de salvare a animalelor, îi prezintă lui Emily-Elizabeth un cățeluș mic și roșu. El îi spune că acesta va crește în dimensiune în funcție de câtă dragoste primește. Casey spune nu adopției, știind că sora lui nu o va permite niciodată și că patrupedele sunt interzise în clădirea în care locuiește. Când Emily-Elizabeth ajunge acasă de la școală în acea zi, după ce a fost din nou agresată, descoperă cățelușul în rucsac și îl numește Clifford. Emily-Elizabeth încearcă să-l convingă pe Casey să o lase să-l păstreze, iar el îi este de acord să îl țină pe Clifford doar pentru o noapte. A doua zi fetița se trezește și își dă seama că acesta este de dimensiuni uriașe. ”Clifford the Big Red Dog” este bazat pe seria de cărți pentru copii cu același nume de Norman Bridwell și îi are în distribuție printre alții pe Rosie Perez, Sienna Guillory, John Cleese, Jack Whitehall, David Alan Grier.

“Scream”, continuarea celei mai de succes francize horror și un omagiu adus geniului lui Wes Craven se află în această săptămână pe locul al treilea în box office-ul românesc, cu încasări de 151.775 de lei.

La 25 de ani după ce o serie de crime brutale au șocat liniștitul oraș Woodsboro, un nou criminal îmbracă masca Ghostface și începe să atace un grup de adolescenți pentru a reînvia secrete groaznice din trecutul orașului.

Cel de-al cincilea film al seriei “Scream”, în regia lui Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett, după un scenariu semnat de James Vanderbilt și Guy Busick este bazat pe personajele create de cunoscutul Kevin Williamson. “Scream” este produs de William Sherak, James Vanderbilt și Paul Neinstein.

Din distribuție fac parte  Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown, Sonia Ammar, cu Courteney Cox, David Arquette și Neve Campbell. Producătorii executivi sunt Kevin Williamson, Chad Villella, Gary Barber, Peter Oillataguerre, Ron Lynch, Cathy Konrad și Marianne Maddalena.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de  „Tabăra” (148.143 de lei), „Encanto” (135.328 de lei), „The King’s Man: Începutul” (102.642 de lei), „355” (91.578 de lei), „Matrix Renașterea” (60.225 de lei), „Dune” (57.350 de lei) și „No Time to Die” (56.160 de lei),

CITEȘTE ȘI: Marvel și Sony confirmă că au în dezvoltare cel puțin încă un film „Spider-Man”

„355”, thrillerul care revoluționează filmele cu spioni, din 7 ianuarie în cinema

Foto: Profimedia Images