Marian Iancu cere retrogradarea Stelei

Apropo.ro / 08.05.2008, 14:53
Marian Iancu cere retrogradarea Stelei
Marian Iancu a declarat ca doreste aplicarea unei masuri drastice, daca Steaua a incercat coruperea celor de la U Cluj.

Marian Iancu, finantatorul timisorean, a declarat, astazi, ca in cazul in care exista dovezi clare care indica faptul ca oficialii Stelei au incercat sa ofere 1,7 milioane de euro jucatorilor de la Universitatea Cluj, pentru ca acestia sa incurce echipa CFR-ului, formatia din Ghencea trebuie retrogradata in liga secunda.

"Daca sunt dovezi clare si daca FRF are de gand sa faca ceva concret, daca au ajuns la o maturitate si vor sa ia masuri, atunci Steaua trebuie retrogradata pentru ca Steaua nu e cu nimic mai sus de marile echipe italiene care au gresit si au luat-o de la inceput. Mircea Sandu are puterea suprema dar si-o exercita numai atunci cand crede ca e cazul. Daca el va considera ca este nevoie sa se taie in carne vie, atunci trebuie retrogradata Steaua", a spus patronul timisorenilor.

Aceasta declaratie vine dupa ce Gigi Becali a fost citat, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), pentru a fi audiat in legatura cu faptele privind o eventuala tentativa de corupere pe care conducerea Stelei o punea la cale in meciul de la Cluj.