Starul francez Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani, după un accident la schi

De: Ana Obretin / 19.01.2022, 17:41
Starul francez Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani, după un accident la schi

Actorul francez Gaspard Ulliel, cunoscut pentru filme precum „Hannibal Rising” și care va putea fi văzut în curând în miniseria „Marvel Moon Knight”, a murit în urma unui accident grav suferit la schi. Avea doar 37 de ani.

Ulliel a fost internat în spital pe 18 ianuarie, după ce s-a lovit la cap în urma unei coliziuni pe pârtiile din regiunea Savoie din Franța, potrivit AFP, citat de The Hollywood Reporter. El a fost transportat cu elicopterul la un spital din Grenoble, dar a murit miercuri, potrivit agentului și familiei sale.

Unul dintre chipurile în ascensiune ale cinema-ului francez, Ulliel a devenit cunoscut în 2007, cu rolul tânărului Hannibal din filmul „Hannibal Rising”, primul al său în limba engleză. A jucat apoi în filmul despre viața lui Yves Saint Laurent, „Saint Laurent”, în „It’s Only The End Of The World„, de Xavier Dolan, dar și în „The Dancer” și „A Very Long Engagement”, pentru care a câștigat un premiu Cesar. Ultimul său film a fost comedia romantică franceză „Sibyl”, cu Virginie Efira și Adèle Exarchopoulos, care a concurat pentru Palme d’Or la Festivalul de la Cannes, în 2019.

El a devenit și imaginea parfumului Bleu de Chanel, jucând într-o reclamă regizată de Martin Scorsese, și a brandului Longchamp. 

CITEȘTE ȘI: Moss, jumatatea lui Gaspard Ulliel intr-o campanie publicitara

Nino Cerruti a murit. Celebrul stilist italian avea 91 de ani

Foto: Profimedia Images