Starul „Grey’s Anatomy” Kevin McKidd va juca în adaptarea ITV a bestsellerului „Six Four”

De: Nicoleta Lepădatu / 31.05.2022, 14:29
Starul „Grey’s Anatomy” Kevin McKidd va juca în adaptarea ITV a bestsellerului „Six Four”

Rețeaua britanică ITV a comandat „Six Four”, un thriller polițist în patru părți, inspirat din bestsellerul omonim al lui Hideo Yokoyama, care îl va avea în rolul principal pe starul „Grey’s Anatomy” Kevin McKidd.

Cu acțiunea situată în principal în Glasgow, drama îi urmărește pe cei din familia O’Neill, detectivul de poliție Chris (Kevin McKidd)  și soția sa, fostul ofițer sub acoperire Michelle (Vinette Robinson), a căror fiică adolescentă dispare. Chris află că greșelile fatale care au dus la dispariția fiicei sale au fost ascunse în dosarul dispariției unei alte fete din localitate și, reexaminând cazul, descoperă o serie de erori, corupție și ambiție nestăpânită. Michelle ia lucrurile în propriile mâini folosindu-și abilitățile. Între timp, fiica ministrului justiției este răpită brusc, în timp ce ministrul este pe punctul de a obține o victorie electorală.

Seria este creată de scenaristul câștigător al BAFTA Scoția, Gregory Burke („’71”), iar Clare McQuillan („Impulse”) va fi, de asemenea, scenaristă în serial.

Burke a spus: „În esență, „Six Four” este o poveste umană despre doi oameni aflați sub o presiune incredibilă, care aleg să încerce să-și abordeze trecutul. Este o poveste despre modul în care șansa poate defini o viață întreagă, explorând corupția care trece prin instituții și examinând secretele și monștrii care pândesc în fiecare familie.”

Distribuția este condusă de Kevin McKidd („Grey’s Anatomy”) și Vinette Robinson (câștigătoarea BIFA pentru „Boiling Point”) și îi mai include pe Richard Coyle („Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”), James Cosmo („The Bay”), Alex Ferns („The Iregulars”), Iona Anderson („The Long Call”), Andrew O’Neill și Nilani Chetty.

Kevin McKidd a spus: „Nu iau niciodată drept de la sine înțeles privilegiul de a fi actor și șansa de a deveni personaje precum Chris O’Neill, un ofițer de poliție muncitor, a cărui fiică adolescentă a dispărut. În „Six Four” scenariul lui Greg Burke te ține cu sufletul la gură și te face să ghicești cu fiecare răsucire și întoarcere a intrigii. Sunt încântat să mă întorc în Scoția mea natală și să colaborez cu Vinette Robinson ca soție pe ecran, Michelle, și să lucrez cu House Productions și ITV la ceea ce promite a fi un thriller captivant.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Starul „Pitch Perfect” Skylar Astin se alătură distribuției „Grey’s Anatomy”

Kate Walsh va reveni în sezonul 18 al „Grey’s Anatomy” în rolul lui Addison Montgomery

Tags: