Kate Walsh va reveni în sezonul 18 al „Grey’s Anatomy” în rolul lui Addison Montgomery

De: Nicoleta Lepădatu / 03.09.2021, 11:06
Kate Walsh va reveni în sezonul 18 al

Kate Walsh se va întoarce în serialul „Grey’s Anatomy”, al ABC, ca Addison Forbes Montgomery, rolul care a consacrat-o, în următorul sezon, cel cu numărul 18. Actrița va apărea în mai multe episoade.

Addison, personajul Kate Walsh, este un ginecologic și chirurg neonatolog de talie mondială. Odată a fost căsătorită cu Derek Shepherd (Patrick Dempsey) și are o istorie complicată cu Meredith Grey (Ellen Pompeo). Detalii despre rolul ei din sezonul 18 al serialului nu au fost făcute publice.

Kate Walsh a apărut pentru prima oară în Grey’s la finalul sezonului 1 ca soție înstrăinată a lui Derek Shepherd într-una dintre cele mai spectaculoaser și faimoase scene. Gândit inițial ca recurent, rolul lui Walsh a fost tranformat în unul permanent. În sezonul 3, creatoarea „Grey’s Anatomy”, Shonda Rhimes, a realizat un spinoff construit în jurul personajului lui Kate Walsh, „Private Practice”, în care Addison se mută la Los Angeles pentru a începe un nou capitol. Kate Walsh a părăsit Grey’s la sfârșitul aceluiași sezon pentru a juca în celălalt serial, care a avut șase sezoane.

În timp ce era în distribuția „Private Practice”, Walsh s-a întors la Grey’s pentru mai multe episoade legate cu acțiunea din acesta, cel mai recent în episodul „If / Then” din sezonul 8. Kate Walsh a apărut în total în 59 de episoade din „Grey’s. Anatomy”.

Episodul „If / Then”, care a fost difuzat în februarie 2012, a avut-o în distribuție și pe Kate Burton (Dr. Ellis Grey, mama lui Meredith, interpretată de Ellen Pompeo), care se întoarce în Grey’s în sezonul viitor, pentru mai multe episoade.

Urmează revenirile surpriză din sezonul trecut al fostelor vedete Patrick Dempsey, T.R Knight, Chyler Leigh și Eric Dane. Întoarcerea lui Walsh o reflectă pe cea a altor membri principali ai distribuției, precum Kim Raver, spre exemplu, care a revenit după ce a lipsit timp de mai multe sezoane.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Un veteran al serialului „Grey’s Anatomy” părăsește show-ul după 12 sezoane