Ellen Pompeo ar vrea să renunțe la actorie după încheierea serialului „Grey’s Anatomy”

De: Ana Obretin / 03.08.2021, 10:03
Ellen Pompeo ar vrea să renunțe la actorie după încheierea serialului

Ellen Pompeo joacă în serialul „Grey’s Anatomy” de 16 ani și se va întoarce curând pentru al 18-lea sezon. Însă, chiar dacă rolul medicului Meredith Grey este foarte apreciat de critici și public, actrița americană nu are de gând să-și continue cariera după încheierea serialului.

„Nu spun că nu voi mai juca niciodată, pot foarte bine să o fac, dar nu sunt foarte încântată să îmi continuu cariera de actriță”, a spus ea într-un podcast al publicației InStyle. „Sunt atrasă mai mult de antreprenoriat în acest moment”, a explicat starul. „Sunt încântată să investesc în afaceri și să încep o afacere”, a continuat Pompeo. „Este o zonă de dezvoltare care mă pasionează, pentru că îmi folosesc creierul într-un mod diferit”, a mai spus ea.

Pompeo a explicat că, deși nu „a făcut un milion de roluri diferite”, simte că „a făcut totul”. La 51 de ani, aceasta are perspective total diferite privind actoria comparativ cu ce gândea acum 20 de ani, Ea a mai spus că se temea să nu primească mereu același tip de roluri și că, după 40 de ani, nu va mai găsi nimic de muncă.

Acum 15 ani, gândul de a avea 40 de ani era sinonim cu încheierea carierei de actriță. „Acum că am 50 de ani, nu mă văd deloc așa”, a explicat Pompeo. „Cred că pot face orice îmi doresc sau nu pot face absolut nimic, sincer”, a mai spus aceasta.

Pompeo a început să se ocupe de viitorul său. Lucrează deja la lansarea unui nou podcast, numit „Tell Me”. „(M-am gândit, n.r.), lasă-mă să fac ceva ce nu am mai făcut până acum și să încerc ceva complet diferit, fără niciun alt motiv decât să încerc ceva diferit, pentru că nu am făcut-o de atât de mult timp ”, a spus ea. „Dacă ratez, ratez, dar măcar încerc ceva nou”.

Ellen Pompeo își permite, cu siguranță, să renunțe la actorie. Actrița are o avere de 80 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth. De asemenea, este una dintre femeile cel mai bine plătite de la Hollywood, cu un salariu anual de 20 de milioane de dolari, potrivit The Hollywood Reporter.

Veteranii „Grey’s Anatomy” Ellen Pompeo, Chandra Wilson (Miranda Bailey) și James Pickens Jr. (Richard Webber) se întorc în cel de-al 18-lea sezon, după ce și-au reînnoit contractele pentru un an.

CITEȘTE ȘI: Un veteran al serialului „Grey’s Anatomy” părăsește show-ul după 12 sezoane

Moarte şocantă în ”Grey’s Anatomy”! Fanii sunt furioşi

Ce spune Patrick Dempsey despre o posibilă reîntoarcere în “Grey’s Anatomy”

Fanii serialului „Anatomia lui Grey” au lansat o petiţie pentru revenirea în show a unui personaj

Foto: Profimedia Images