Un veteran al serialului „Grey’s Anatomy” părăsește show-ul după 12 sezoane

De: Ana Obretin / 07.05.2021, 09:18
Un veteran al serialului

Actorul Jesse Williams, care l-a interpretat ​pe chirurgul Jackson Avery în serialul de succes „Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy” încă din cel de-al șaselea sezon, va părăsi drama medicală produsă de ABC la sfârșitul sezonului actual, al 17-lea.

Ultimul episod în care va apărea personajul său, intitulat „Tradiție”, va fi difuzat pe 20 mai. ABC a confirmat plecarea lui Williams pentru Variety joi seară și a oferit declarații ale actorului și ale creatoarei serialului „Grey’s Anatomy”, Krista Vernoff.

„Jesse Williams este un artist și activist extraordinar”, a spus Vernoff. „Să urmăresc evoluția sa din ultimii 11 ani atât pe ecran, cât și în afara acestuia a fost un adevărat cadou. Jesse aduce atâta suflet și atât de multă inteligență în munca sa. Ne va fi dor de Jesse îngrozitor și ne va fi dor de Jackson Avery – jucat la perfecțiune atât de mulți ani”, a mai spus aceasta.

De-a lungul anilor, personajul Jackson Avery a evoluat de la a fi un chirurg plastician privilegiat la un medic preocupat de inegalitățile din sistemul de îngrijire a sănătății, în special în timpul pandemiei. În acest sezon, Jackson a ajuns la o împăcare cu mai multe personaje, inclusiv cu mama sa, Catherine Avery (Debbie Allen), și, în episodul de joi seară, cu fosta soție, April, interpretată de Sarah Drew, care a părăsit show-ul în 2018.

Într-o declarație, Williams a spus: „Voi fi pentru totdeauna recunoscător pentru oportunitățile uriașe oferite de Shonda (Rhimes, producătoarea serialului, n.r.), de rețea, de studio, colegii de distribuție, echipa noastră incredibilă, Krista, Ellen și Debbie. Ca actor, regizor și persoană, am fost incredibil de norocos să învăț atât de multe de la atât de mulți și le mulțumesc fanilor noștri frumoși, care aduc atât de multă energie și apreciere în lumile noastre comune. Experiența și rezistența născute din crearea a aproape 300 de ore de televiziune mondială de vârf sunt un cadou pe care îl voi prețui mereu. Sunt extrem de mândru de munca noastră, de impactul nostru și de a merge mai departe cu atâtea instrumente, oportunități, aliați și prieteni dragi”.

CITEȘTE ȘI: Vedeta unui serial de succes, greu de recunoscut! 

Cele mai de succes seriale din ultimii 10 ani! 

Cum arată soţia lui McDreamy din serialul „Anatomia lui Grey”. O pereche tare frumoasă! 

Foto: Profimedia Images