Starul „Succession” Nicholas Braun face echipă cu Chris Buongiorno pentru un serial muzical la HBO

De: Nicoleta Lepădatu / 22.04.2022, 10:55
Starul „Succession” Nicholas Braun face echipă cu Chris Buongiorno pentru un serial muzical la HBO

Revelația serialului „Succession” Nicholas Braun și Chris Buongiorno dezvoltă împreună un serial la HBO, conform publicației Variety.

Serialul cu episoade de o jumătate de oră se intitulează „One for the Road”. Este descris ca povestea sinceră și intimă a unei trupe talentate, dar disfuncționale, care se luptă să supraviețuiască peisajului în schimbare rapidă a muzicii independente de la începutul anilor 2000. Braun și Buongiorno vor scrie împreună scenariul serialului și vor fi și producători executivi.

Nicholas Braun a fost apreciat pe scară largă pentru rolul său din serialul de succes HBO „Succession”, în care l-a interpretat pe vărul Greg în fiecare dintre cele trei sezoane ale show-ului. El a câștigat o nominalizare la Emmy pentru rolul său în serial în 2020. De asemenea, a apărut în mai multe filme în ultimul timp, inclusiv în „Zola”, bazat pe postarea de pe Twitter devenită virală și pe articolul din Rolling Stone „Zola Tells All: The Real Story Behind the Greatest Stripper Saga Ever Tweeted.”

Chris Buongiorno a fost producător asociat la „Spider-Man: Far from Home” și co-producător la „Spider Man: No Way Home”. A început ca asistent al regizorului „Spider-Man: Homecoming” Jon Watts în timpul producției acelui film. De asemenea, a scris și regizat scurtmetrajele „127 Seconds”, „100 Monkeys: Modern Times” și „Emergency Broadcast”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Premiile Sindicatului Actorilor americani: „CODA”, „Ted Lasso”, „Squid Game” și „Succession” au obținut victorii majore