Ștefan Mandachi, care a construit singurul metru de autostradă din Moldova, e primul „Șef sub acoperire”

De: Ana Obretin / 05.02.2021, 16:06
Ștefan Mandachi, care a construit singurul metru de autostradă din Moldova, e primul

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a construit singurul metru de autostradă din Moldova, este primul „Șef sub acoperire” în noul sezon al emisiunii, care începe pe 9 februarie la Pro TV.

Manageri de top intră în propria companie, sub o altă identitate și merg să lucreze cot la cot cu proprii angajați. Spectatorii pot vedea cum aceștia trec printr-un test de foc: dacă se pot descurca făcând joburi deloc ușoare, sub o identitate ascunsă, în propria firmă? Nu doar ei sunt cei supuși „testării”, pentru că și angajații vor fi observați pe ascuns de șefii aflați sub acoperire.

În fiecare marți, de la 21.30, emisiunea va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta o serie de job-uri în propria companie.

Primul șef care a pornit în această aventură este Ștefan Mandachi, cunoscut om de afaceri din România. Acesta a fondat un important lanț de restaurante de tip fast-food. Spartan, afacerea fondată în urmă cu 8 ani, a ajuns acum la o cifră de afaceri de 35.000.000 de euro pe an, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV. Nonconformismul lui Ștefan Mandachi nu se oprește doar la afaceri. În urmă cu un an, a construit lângă Suceava singurul metru de autostradă din Moldova, acțiune care a provocat o adevărată euforie la nivel național.

„A fost o experiență revelatoare. Mi-am descoperit angajații și am privit afacerea cu alți ochi, dintr-o nouă perspectivă”, a declarat Ștefan Mandachi despre experiența sa în emisiune.

CITEȘTE ȘI: „Profu’” și „Las Fierbinți”, printre show-urile care revin în primăvară la Pro TV 

Foto: Pro TV